Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-18 12:17:51
Napíšem to ešte raz: Neviem čo sa všetci pohoršujú, podľa už samotného názvu Superpohár tam mal byť víťaz pohárov, takže keď sa držíme starého a zmysluplného formátu, tak Barcelona tam ani nemala byť. Bolo by divné ak by superpohár vyhralo mužstvo čo minulú sezónu nezískalo pohár ?či už Ligu alebo CdR. Podľa mňa Bilbao si to zaslúžilo a gratulujem im.
2021-01-18 12:38:00
Měl mu naložit ještě víc. Normální svině ten drevorubec z Bilbaa. Bohužel i takovým někdy vyjde zápas, vyrovnal v 90. minutě a pak se choval jako prase. Rozhodčí by měl tahat karty i za neustale provokace a pokopavani. Není divu, že toho měl Messi už dost.
Marian Premium
2021-01-18 13:03:15
Reálne to bolo tak, že Messi nahral na ľavú stranu spoluhráčovi a potom bez lopty si išiel nabehnúť do šestnástky, čo postrehol Villalibre a tak položil na Lea ruky a postavil sa mu do cesty, aby mu v nábehu zabránil. Toto v podstate bolo bránenie v hre, Messi zareagoval tak, že sa mu vyšmykol a rukou sa zahnal po ňom a trafil ho po gebuli, spadol len preto, že zotrvačnosťou preletel a kvôli simulácii, intenzita úderu nespôsobila jeho destabilizáciu. Rozhodca mal dať Villalibremu žltú kartu za faul a Messimu červenú za oplácanie. Nedal mu však žltú kartu, lebo už jednu mal a musel by mu dať červenú. To sa mu nehodilo, to je celé, čo možeme čakať od fanúšika rivala a vôbec, od RFEF, ktorá toto rozhodcovské madridistické čudo nominovala na finále...
Koniec koncov dali viac gólov ako my, takže vyhrali právom, aj keď zvolené prostriedky boli nešportové.Myslím tým rozhodcom tolerované a žltou kartou nepotrestané držania za dres a telá našich hráčov a v predlžení simulovanie a ťahanie času.
Náš výkon nebol dostatočný, Athletic mal finále hodné nasadenie, napriek tomu nás delila len 1-5 minút nastavenia od zisku titulu, ale vyrovnali v 90.minúte.
Nie je to žiadna tragédia, aj keď to každého culé nasrdí, ako tomu pomohol rozhodca a nešportové prostriedky Bilbaa.
2021-01-18 17:18:00
Včera po prečítaní komentárov som si povedal ze nechcem patriť medzi prepáčte debilnych fanúšikov Barcelony s absolútne nenormalnymi názormi. Ved viete si vyhľadať tých odborníkov. Ale podstatne co chcem napísať je ze všetci čo ste dnes prispeli svojim názorom do tohto fóra, ste mi vliali nádej že všetci debili nie sú. Ďakujem. Neviem kto ste, či mladý, starý muž žena ale som rad ako ste napísal a co ste napísali. Prosím držte si to nakoľko triezvo hodnotiť a hneď hráčov neurazat je umenie. Verte mi ze samotných hráčov prehra trápi... Ale čo narobíme. Musíme veriť a podporovať mužstvo. Aj keď už len torzo hráčov ktorí nám toľko rokov robili radosť. A popravde tento silový pohár ktorý Barcelona ani hrať nemala je len sile ie karty. Koli vysielaniu a doslovne ničenie hráčov. Keď už tak starý formát bol jasný. Víťaz Ligy a víťaz pohára. Ale už ani nevedia ako a na com zarobiť. Do budúcna by mali urobiť turnaj prvej a druhej 6tky v tabuľke nech sa dobre hráči zoderu. To píšem ako blbinu ktorú ešte náhodou niekde v Španielsku skopírujte.
Este raz ďakujem Vám všetkým ktorí ste v tomto článku napísali svoj názor. Sú triezve a slušne. Prosím udrzme si kultúru. Lebo strašne veľa komentárov obracia žalúdok.
Visca el Barca