Lionel Messi bol v zápase s Athletic Club vylúčený po tom, čo sa rukou zahnal po Asierovi Villalibrem, ktorý sa mu snažil za každú cenu znemožniť pohyb smerom k bránke. Villalibre sa k situácii vrátil a uviedol, že z Messiho strany išlo o jasný akt agresie.

"Museli sme trafiť z každej lopty a tak sa aj stalo. Dostal som možnosť aj ja, vystrelil som a lopta padla do siete. Najkrajšie sú tie spoločné oslavy."

"Nemyslím si, že by sme mali zachádzať do polemiky, faulujú všetky mužstvá. Kľúčové je nevzdávať sa. V situácii s Messim som šiel telom, aby ma nepredbehol a on sa rozčúlil a udrel ma to tváre. Myslím si, že to bola zjavná agresia. Ale je to normálne, je do dôsledok bezmocnosti, nič také sa nestalo."

"Som veľmi spokojný a šťastný. Zaslúžili sme si Superpohár, bojovali sme o neho a nikdy sme sa nevzdali. Najdôležitejší je charakter, ktorý sme ukázali."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

19 komentáre
2021-01-19 12:24:03
Bože... i podle slov je to totálni guma.
Revive Premium
2021-01-19 12:24:29
Milý Villalibre, od teba to bol obyčajný akt demencie. Po lopte si jasne nešiel, buď rád, že si neprovokoval takého Ibru alebo Ramosa, to by si sa osláv nedožil.