31.1. hra Bilbao u nas..ja sa stavim o rocny plat ze ho Marcelo do zapasu nenasadi lebo si bude koledovat o take prebrusenie( tentokrat uz ozajstne)ze si od futbalu dobre dlho odpocinie...
Najlepsou odpovedou bude vyhrat vo vzajomnom zapase v lige. Barca predsa nema prostriedky ani potrebu hrat ich stylom. Pokial sa toto tu pozrie na ihrisko tak mu nedat ziaden dovod na spokojnost.
Zdravím všetkých som tu nový aké nedá mi vyjadriť sa k tomu čo sa udialo Villalibrr mal skôr putovať pod sprchy lenže rozhodca ktorý viacej menej ako keby nebol ani na ihrisku nevenoval tým zákrokom potrebnú starost neviem od malička hrávam futbal ale pán rozhodca Manzano by si mal vstúpiť do svedomia a peniaze ktoré zarobil za tento zápas by mal dať na charitu do Bilbaa lebo to čo oni predviedli nemali s futbalom skoro nič dočinenia a že ruply nervy Leovi sa nemôže nikto čudovať ale myslím si že nebude žiadne vyrovnávanie účtov to by bolo detinské malo by toto ešte viacej nakopnúť mužstvo a podávať také výsledky ako posledné zápasy môj názor možno knihy nebudete s tým súhlasiť
Milý Villalibre, od teba to bol obyčajný akt demencie. Po lopte si jasne nešiel, buď rád, že si neprovokoval takého Ibru alebo Ramosa, to by si sa osláv nedožil.
človek si po prehre povie, okej, chcel veľmi vyhrať trofej, na ihrisku sa uchýlil aj k nefutbalovým praktikám, čert to ber ... mimo ihriska to môže byť fajn chalan a úplne iný človek ... no stačí, že tento mentálny atlét otvorí papuľu a je vidieť, že jeho výška IQ asi nebude o nič vyššia ako jeho vek.
Neviem či tento idiot sa už chujom narodil, alebo sa mu počas detstva stalo niečo vážne. Asi ho často spolužiaci a rodičia bili po tom vrede čo má na krku.
Ty z*rde v*jebanej, měj trošku respektu. Nešel jsi do těla ani hovno, bránil jsi mu ve hře. Nemáš na ziletku ty tajtrdliku a jsi vycakanej, když po X letech něco vyhrajete. Měl mu Messi šlápnout na držku jeste
Hlavná chyba bola aj tak na strane rozhodcu. V 3 minúte držanie nášho hráča, a len faul. Keby dal žltú, nastavil by tým určitú latku a zápas by bol o inom .
Preboha, ľudia, prestaňte tohto pajáca riešiť. On sa chce len zviditeľniť, lebo dovtedy o ňom nikto ani nepočul. Keď na neho všetci zabudnú, čo bude veľmi rýchlo, tak snáď zaleze do tej smradlavej diery, z ktorej nikdy nemal vyjsť. Verte mi, dočkal sa svojích 10 minút slávy, a teraz zas bude z neho obyčajná nula.
S tou trúbou vyzerá ako čistá trúba na jarmoku. Už ho len vysadiť na reťazový kolotoč a nechať ho až do smrti točiť sa dookola. Aspoň by mu z toho vredu niečo vytieklo.
A k tomu klame. Neviem, či je chyba v preklade, ale ak skutočne povedal, že "udrel ma do tváre...", tak je pre mňa totálny odpad...
Môže sa doma jedine chváliť tým, že sa ho dotkol legendárny Messi.