Éric García je spájaný s prestupom do Barcelony už niekoľko mesiacov a podľa správ médií je s Kataláncami dohodnutý na prestupe - otázkou zostáva len to, či príde ešte v januári alebo až po skončení sezóny. Viac svetla do prípadu vniesol Pep Guardiola ako tréner Manchestru City.

Novinári tvrdia, že transfer Garcíu na Camp Nou je istý, otázny je len čas a teda či Katalánci nájdu niekoľko miliónov eur na januárový príchod. Barcelona vraj nachystala 5 miliónov eur, či to bude The Citizens stačiť, je otázne. Guardiola sa ako tréner Manchestru City vyjadril k prípadu tiež. Bývalý tréner Barcelony si nemyslí, že stopér zostane v Anglicku aj po skončení kontraktu.

"Som si celkom istý, že po skončení sezóny odíde. A či odíde už počas tohto prestupového obdobia, to závisí od klubov. Uvidíme po skončení prestupového obdobia," uviedol Guardiola. Faktom zostáva, že García v tejto sezóne v drese The Citizens zasiahol len do 8. zápasov, keď ho trápili zranenia a neskôr mal pozitívny test na koronavírus. Isté je aj to, že Barcelona ho chce získať do svojich radov, no ešte niekoľko dní si budeme musieť počkať na to, či sa tak stane už teraz v januári.

zdroj: goal.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-01-25 09:51:10
Nech príde, bohužial Mingueza ešte nemôže hrávať za Áčko .
2021-01-25 10:11:44
Mingueza i Araujo sú mladí stopéri a takí urobia aj chyby, minule to urobil Araujo. Učia sa na chybách, to si zapamätajú. Netreba z toho robiť radikálne závery. Araujo už je skoro hotový stopér, u Minguezu sa uvidí.