Ronald Araujo poskytol po výhre Barcelony nad Rayom Vallecanom krátky rozhovor pre médiá.

Mám dojem, že Barcelona na ihrisku trpela až priveľmi, ak keď bol zjavne lepšia ako Rayo. Je to pravda?

"Áno, bol to dosť komplikovaný zápas. Vedenia sme sa mali ujať oveľa skôr. Ale najdôležitejšie je to, že sme postúpili ďalej. Z tohto dôvodu som veľmi spokojný."

Rayo vám dnes nechávalo otvorený priestor akoby vás pozývalo, aby ste hrali cez tieto zóny.

"Bola to taktika nášho súpera, aby sme hrali vysoko v obrane. Našťastie sa nám vďaka tomu podarilo streliť góly, prostredníctvom prihrávok do voľného priestoru a následným centrom do pokutového územia. Dobre, že sa nám podarilo vyhrať a postúpiť."

Odviedli ste si svoju prácu. Nielen že ste boli na trávniku lepší ako súper, ale vyhrali ste a môžete sa tešiť z postupu.

"Áno, našim cieľom bolo postúpiť do ďalšieho kola. Budeme bojovať o Kráľovský pohár, ktorý je pre nás dôležitý. Sme spokojní, ale teraz je čas na ďalšiu prácu."

Toto je ôsmy zápas v rade mimo Camp Nou. Určite vám chýba váš štadión, ale na druhej strane stojí za zmienku, že sedem týchto zápasov ste vyhrali.

"Bola to naša výzva, ale podarilo sa nám to, no trochu nás to niečo stálo. Ale ako som povedal už predtým, dobrá práca nakoniec prinesie výsledky. Snáď si túto formu udržíme aj v ďalších častiach sezóny."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-01-27 23:27:31
Postoupili a to je hlavní. Porad bojují s efektivitou, slabší obranou a sebevědomím. Bylo to dneska v křeči, ale uhrali to. Další výhra venku. Oproti roku 2020 veliký posun kupředu. Vyhráno ještě není, hodně těžkých zápasu před sebou. Ale jsou na dobre ceste. Sestava se krystalizuje, Messi nasel ztracenou pohodu, i když s efektivitou bojuje, ale je jednoduše geniální, Koeman každým zápasem dokazuje, ze si umí u hráčů budovat respekt. Za me spokojenost, ale co mě děsí, je ta obrana.. Ale i to snad prijde.