FC Barcelona dokázala zvíťaziť v osemfinále Kráľovského pohára nad Rayom Vallecanom 2:1, ale postup do ďalšieho kola sa nerodil ľahko.

Najlepšie: Reakcia znamenajúca postup

V zápasoch proti slabšiemu súperovi uľahčí prácu skorý gól. Bohužiaľ, Barcelona takéto zápasy prakticky nedokáže odohrať. Iné to nebolo ani v tomto prípade, keď Katalánci inkasovali gól ako prví a do konca riadneho hracieho času už veľa času nezostávalo. Našťastie, mužstvo zareagovalo veľmi dobre a veľmi rýchlo. O pár minút neskôr vyrovnával Messi na 1:1 a o 10 minút na to strelil Frenkie de Jong víťazný a postupový gól. Predĺženiu sa Katalánci tentokrát vyhli.

Najhoršie: Náhradníci sklamali

Na najslabšie miesta sa tentokrát poukazuje veľmi jednoducho - kraje obrany v zložení Mingueza a Firpo nefungovali tak ako mali. Prelomový zápas neodohral ani Puig s Trincãom, hoci samozrejme neodohrali úplne zlý zápas. Obaja dnes ukázali niekoľko zaujímavých akcií a mohli streliť gól. Fakty sú však také, že až po vystriedaní troch zo štyroch spomenutých hráčov sa podarilo otočiť vývoj zápasu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2021-01-27 23:45:26
Na Koemana sa stale nadava ze dava hrat tych istych hracov a malo rotuje a ked uz da napr. Firpa a Trincaa do zakladu, vysledok je ze nevieme dat druholigistovi gol. Verim tomu ze keby to trojstriedanie neurobil, tak by sme cez Rayo nepresli. Nasi nahradnici nemaju potrebnu kvalitu. Hraci zakladu si nemozu oddychnut pokial chceme aspon copa del rey.
kluc Premium
2021-01-27 23:57:31
Sranda je že nastúpi Pedri 18-ročný chlapec a hneď to je vidieť ako keby tam bol najskúsenejší...
Okolo Puiga taký hype a už by mohlo byť niektorým jasné že to bolo o výkonoch medzi Koemanom a nie vzťahu...ale celkovo poslabšia lavička tak ale čo už...