Lionel Messi pritiahol pozornosť médií aj po zápase s Rayom Vallecanom. Kapitán FC Barcelona totiž po skončení osemfinále Copa del Rey zostal na ihrisku dlhšie, aby sa mohol vyfotiť s podávačmi lôpt a ďalšími zamestnancami. Veľmi sympatické gesto.

Výprava FC Barcelona sa kvôli neskorému času výkopu po ukončení zápasu ponáhľala na hotel, aby sa čo najrýchlejšie vrátila do Barcelony a hráči sa vyspali pred ďalším zápasmi. Španielske médiá v každom prípade zachytili, že Leo Messi sa na ihrisku zdržal dlhšie. Argentínec chvíľu hovoril so svojim krajanom Oscarom Trejom aj s bývalým futbalistom Raya, Emilianom Armenterosom, s ktorým v roku 2005 vyhral Majstrovstvá sveta do 20 rokov.

Messi zároveň nemal problém s tým, aby sa odfotil s chlapcami, ktorý počas zápasu podávali lopty či ďalšími zamestnancami. Autogram venoval aj jednému z fotografov. Potom však už nešiel do šatne, ale rovno zo štadióna sa vybral do autobusu. Túto udalosť mohli novinári zachytiť preto, lebo Copa del Rey organizuje RFEF, ktorá neuplatňuje tak reštriktívne opatrenia ako La Liga.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-01-28 18:02:50
Messi je kráľ a najlepší z najlepších
2021-01-28 18:29:30
A keby prehrali, trielil by bez slova rovno do šatne. Nestalo by sa tak po prvýkrát.