Ľavý bek FC Barcelona sa po výhre nad Granadou porozprával s novinármi.

Dnes si odohral skvelý zápas, patril si medzi hrdinov.

"Som spokojný s gólmi, asistenciami a hrou mužstva. Odohrali sme veľmi dobrý zápas. Granada nás zranila trojicou gólov, ale podarilo sa nám vyhrať. Som veľmi šťastný."

Strelil si už niekedy gól hlavou?

"Nespomínam si, asi nie."

Ako hodnotíš akciu na 2:2?

"Je to akcia, ktorú s Leom robíme vždy. Videl som, že Antoine ešte beží za mnou, preto som mu nechal miesto a smeroval som pred bránku. Myslel som si, že jemu sa z toho uhla podarí vystreliť, ale prihral mi a trafil som. Je to skvelá akcia, som spokojný s hrou mužstva."

Môžu byť takéto zápasy v sezóne zlomové?

"Áno, určite. Posledný takýto moment, na ktorý si pamätám, je víťazstvo 3:2 nad Sevillou. Táto výhra nám určite dodá sebavedomie, mužstvo je jednotné a dnes to dokázalo."

Čo ste si mysleli, keď ste videli, že vaše strely končia na konštrukcii bránky alebo ich chytil brankár Granady?

"Prvých 20 minút bolo veľmi dobrých, už vtedy sme mohli streliť dva góly. Ale potom sme urobili chybu a inkasovali sme gól. Do druhého polčasu sme nastúpili s ambíciami, ale gól dala opäť Granada. Ale nevzdali sme sa, dokázali sme svoju silu a naklonili sme misky váh na našu stranu."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-02-04 00:29:59
Po dlhom čase ukázali srdce a že vedia aj bojovať..comeback, emócie, všetko bolo! A aj keď si nechcem kaziť skvelý zážitok, bohužiaľ zápasov, kde má Barca prevahu ale zlú efektivitu (nazvala by som to skôr nemohúcnosť dať gól) je stále veľa. Keď príde na rad nejaké PSG, Sevilla alebo niekto podobný, tak bez využitia tých šancí s barcelonskou obranou nie je šanca niečo vyhrávať.
2021-02-04 00:36:32
Keď sa mi v 87' minúte vybil notebook, tak som som si povedal, že ho nejdem ani pripojiť na nabíjačku a zrazu mi pípol mobil, že padol gól, tak potom som rýchlo pripájal a zapol som notebook a v tom momente jak som to zapol naspäť akurát padol druhý gól. Fantastický pocit. Nakoniec z toho bol pekný večer :)