Diego Martínez na pozápasovej tlačovej konferencii po prehre s Barcelonou ľutoval, že jeho mužstvo si nedokázalo udržať vedenie nad Barcelonou, ak keď ocenil úsilie, ktoré do hry vložili jeho hráči.

Prehra

"Viac sme urobiť nemohli. Viedli sme nad Barcelonou, pri gigantickom rozdiele, ktorý medzi týmito mužstvami panuje. Až do 88. minúty. V koncovke sme boli veľmi unavení a aj napriek tomu sme po vyrovnaní mali veľkú šancu Luisa Suareza, aby sme postúpili. Odohrali sme tento zápas jediným spôsobom, akým sme mohli, aby sme mali šancu na postup, ale nepodarilo sa."

Hodnotenie

"Cesta nášho tímu v Copa del Rey bola mimoriadna. Už len preto, že sme viedli do samotného záveru a Barcelona potrebovala predĺženie, aby postúpila. Už len to je úspech. Koľkokrát sa to stalo v priebehu 90 rokov? To, čo títo hráči dokázali, je veľké. V predĺžení sme pokračovali v boji, ale ťažkosti s nahromadenou únavou boli veľké. Mali sme v rukách postup a kvôli pár minútam sa nám to nepodarilo dosiahnuť. Taký je futbal, niekedy sa tieto veci prihodia. V koncovke sme urobili chyby, ktoré musíme zlepšiť. Barcelona má takých hráčov ako Messi či Griezmann, na špici svetovej úrovne, majú túto kvalitu a talent a preto musíme byť na mužstvo hrdí."

Odkaz hráčom

"Zablahoželal som im k snahe. Teraz si musíme poradiť s vlastnými emóciami, pretože to bolo kruté a veľmi ťažké. Oceňujem mentalitu, hrdosť a angažovanosť mužstva. To, čo títo hráči dokázali, je niečo veľké. Môžem im len poďakovať. Keď na ihrisku nechajú všetko, o viac žiadať nemôžeme."

zdroj: as.com marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-02-04 16:41:17
Kde sú tie časy keď barca si.mohla dovoliť hrať s rezervou...
2021-02-04 17:47:19
Dovolím si tvrdiť že toto bol konečne výkon hodný hráča kúpeného za 120 miliónov