Francisco Trincão sa stal hrdinom dnešného zápasu, ktorý Barcelona vyhrala na pôde Realu Betis 2:3 a Portugalčan strelil rozhodujúci tretí gól. Po zápase poskytol krátky rozhovor pre médiá.

Na svoj prvý gól si čakal dlho, ale na tento presný zásah si si vybral dobrý deň, však?

"Áno, som šťastný z víťazstva a z hry mužstva. Chceme v tom naďalej pokračovať."

Streliť premiérový gól pre teba nebolo jednoduché, ale vďaka tvojmu charakteru a tvrdej práci sa ti to podarilo dokázať v dôležitom momente.

"Pre mňa to nie je žiadny rozdiel, pretože pracujem rovnako každý deň, aby som pomáhal tímu. Nielen čo sa týka gólov, ale aj vo všeobecnosti v hre v útoku a obrane. Mám radosť, že sa to dnes podarilo, vyhrali sme a odvážame si tri body."

Bol to tvoj typický gól, mám pravdu?

"Áno, musím si častejšie hľadať strelecké príležitosti. V posledných zápasoch som to skúšal, ale nepodarilo sa. No dnes lopta padla do siete a som veľmi šťastný."

V zápase proti Granade si mal veľkú smolu, trafil si brvno a potom do brankára. Dnes tvoj gól zabezpečil tri body. Aký to má pre teba zmysel?

"Gól nie je dôležitý, najdôležitejšie je víťazstvo. Len to sa počíta."

Spoluhráči mali z tvojho gólu veľkú radosť, všetci za tebou bežali ti pogratulovať.

"Áno, chcel by som im veľmi poďakovať, pretože mi nesmierne pomáhajú a veria mi."

Čo cítiš po strelení prvého gólu za Barcelonu?

"Som veľmi šťastný, najmä z víťazstva. Chceme hrať takto aj naďalej a vyhrávať ďalšie zápasy. Nie je dôležité, či vyhráme 5:0, alebo otočíme zápas. Najdôležitejšie sú tri body."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2021-02-07 23:30:14
Neeozumiem ako dva polcasy moze hrat tim tak odlisne. Odkedy prisiel Messi tak to bol uplne ale ze uplne iny tim o 365 stupnov akoby Plackova povedala. To nie je normalne aby bol niekto tak zavisly na hracovi,dovtedy ani brankara nevideli poriadne.
2021-02-07 23:30:31
Tak Koeman vyhovel miestnym frflosom a nechal oddychnut Messiho, Pedriho, DeJonga. Zacali ale frflat ze prehravame a ze hra je onicom. Tak im teda vyhovel opat, poslal ich na ihrisko a Barca otocila zapas. Hadam uz bude teraz pokoj a klud.