Jordi Cruyff bol hosťom v programe 'El Larguero' v rádiu Cadena SER. Bývalý hráč Barcelony v súčasnosti tréner čínskeho Shenzhen FC sa vyjadril k blížiacim sa voľbám prezidenta FC Barcelona.

Za koho by hlasoval tvoj otec?

"Odpoveď je veľmi jednoduchá, za Joana Laportu. Som presvedčený o tom, že by to tak bolo. Či je Laporta favorit? Barcelona a jej fanúšikovia musia byť hrdí, musia šíriť strach. Hráči a bývalí hráči hovoria o Laportovi v dobrom, je to vidieť. Barcelonismo sa chce vrátiť na víťaznú cestu. Laporta v minulosti prijímal odvážne rozhodnutia. Fanúšikovia dúfajú, že opäť to budú môcť pocítiť. Je to silná kandidatúra."

Odchod Messi do PSG

"Berúc do úvahy, že transfer Neymara sa zdal byť nemožný, ale nakoniec sa uskutočnil, v tomto smere nemožno nič vylúčiť. V poslednom období došlo medzi PSG a Barcelonou k určitému napätiu kvôli Leovi, ale to je normálne, keď je vidieť záujem o takého hráča. Tieto výroky sú súčasťou hry. Možnože z dôvodu, že obe mužstvá budú súperiť v Lige Majstrov, prihrievanie atmosféry týmto spôsobom nie je veľmi vítané."

Získa Barcelona v tejto sezóne titul?

"Ak by ste sa ma na to spýtali pred dvoma mesiacmi, povedal by som, že to bude veľmi ťažké. Ale teraz sa mužstvo vrátilo do formy, ukazuje charakter. Opäť dáva fanúšikov nádej."

zdroj: mundodeportivo.es cadena SER
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-02-10 11:01:10
Co na to Victor Font?
2021-02-10 11:13:06
takéto vyhlásenie mi príde neprofesionálne a môže ovplyvniť voľby. Nie je to taká osobnosť ako napr. Messi ale predsa toto vyjadrenie môže ovplyvniť to ako rozhodnú niektorý cules. Podľa mňa by žiadna osobnosť spojená s históriou klubu nemala vyjadrovať o tom koho bude voliť, ak nie je súčasťou nejakého týmu vo voľbách.