Víctor Font, jeden z kandidátov na prezidenta FC Barcelona, bol hosťom programu 'El Larguero' v rádiu Cadena SER, v ktorom okrem iného komentoval posledné slová Jordiho Cruyffa, že jeho otec by volil Joana Laportu.

Slová Jordiho Cruyffa

"Nevnímali sme vyhlásenie Jordiho Cruyffa ako odhlásenie sa z nášho projektu. To, čo povedal, nie je pre nás žiadnym prekvapením. Niektorí ľudia nám dovolili publikovať svoje mená v projekte. Sme Sí al Futur, pretože chceme vniesť Barcelonu do 21. storočia a pritom stále vyhrávať v La Lige a Lige Majstrov. Či sa niečo také robí s pomocou veľkých transparentov a narýchlo zostaveným plánom len 2 mesiace pred voľbami? Ľudia, ktorí s nami spolupracujú, sú aktívnymi predstaviteľmi barcelonismo, s ktorými sme sa rozprávali o ich úlohe v našom projekte. Sme v kritickom momente pre klub. Obviňujú nás, že chceme využiť Jordiho Cruyffa a Xaviho, ale prednosťou nášho plánu je to, že je pripravovaný niekoľko rokov a každý vie, akú v ňom bude zohrávať úlohu."

Transfer Érica Garcíu

"Nepáči sa mi, že z dôvodu presunu dátumu volieb sa nepodarilo dotiahnuť návrat Érica Garciu. Ak by sa voľby konali 24. januára, tento obranca by už bol hráčom Barcelony."

Camp Nou

"Chceme, aby fanúšikovia komunikovali s klubom každý deň. Jedným z našich hlavných cieľov je zaplniť Camp Nou, aby sa vrátila atmosféra a na štadión prichádzalo viac socios. Nech emócie budú rovnaké ako v Palau Blaugrana a Barcelona bude rodinným klubom."

"Camp Nou je zaplnený v priemere na 75-77%. Inými slovami - 20 000 miest na sedenie je prázdnych a 12 000 socios čaká na zozname, aby si mohli kúpiť permanentku. Chceme, aby 2 000 z nich to mohlo urobiť v prvých rokoch nášho mandátu a v nasledujúcich rokoch aj tých zvyšných 7 000. Okrem toho pre socios ponúkneme 5 000 vstupeniek na každý zápas v cene ako v permanentke. "

zdroj: mundodeportivo.es cadena SER
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-02-11 18:52:38
Pre mna najlepsi kandidat, ale, bohuzial, vyhra Laporta. Na druhej strane, Laporta je, aspon pre mna, tiez posun do predu, takze az tak jeho vyhrou neutrpime. Cize suma sumarum, ako by povedal sudruh Gasparovic, "bohuzial, niekedy aj chvalabohu," vyhra Laporta. Visca
2021-02-11 21:10:31
Za mňa je to len dobre pripravený marketing, ktorý obracia aj jasné výroky naopak, ale inak ďalší Bartomeu/Rossel