Katalánske mužstvo dnešný zápasom poukázalo na to, že na európsku futbalovú špičku nemá ani náhodou. PSG na Camp Nou poľahky vyhral 1:4 a jednou nohou je vo štvrťfinále. Poďme k samotnému zápasu.

Najlepšie: Ter Stegen

Nemecký brankár sa dnes nevyhol chybám, ale pri samotných góloch toho veľa nemohol urobiť. Svojimi zákrokmi však mužstvo zachránil od ďalších inkasovaných gólov. Barcelona sa úplne zosypala, Mbappe bol v laufe, kým na druhej strane sa pokúšali streliť gól hráči ako Braithwaite. S takýmto prístupom tímu je pozitívom Barcelony len výkon Ter Stegena. 1:4. V Lige Majstrov. Na Camp Nou.

Najhoršie: Mentálny kolaps

Barcelona v Lige Majstrov trpí. Na hráčoch vôbec nie je vidieť presvedčenie, že zápas je možné otočiť. Tak tomu bolo aj v uplynulých sezónach počas pamätných dvojzápasov. V tejto sezóne sme podobný stav videli už v zápase s Juventusom a teraz aj dnes večer. Inkasovaný gól hráčov úplne rozhodil. Zvesené hlavy, problémy s jednoduchou komunikáciou vo vlastnej šestnástke či nekoncentrovanosť počas rozohrávky. O dvojicu pomalých stopérov sme vedeli už pred zápasom, podobne ako o problémoch v strede poľa. Očakávali sme však trochu viac bojovnosti a viery, že hráči Blaugranas sa súperovi pokúsia narobiť problémy. Dnes Barcelona v tomto ohľade sklamala.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

33 komentáre
2021-02-16 23:20:46
"Barcelona v Lige Majstrov trpí."
trpeli sme aj v prehranom finále s bilbaom a aj semifinále so sevillou, akonáhle to nie je úplná stoka dedinská kde hraju za minimalnu mzdu tak koniec debakel dostaneme
2021-02-16 23:20:57
Pod golovymi momentami mi nenacitava komentare, robi to vsetkym ci len mne ?