Tréner Paris Saint-Germain bol s výkonom svojich zverencov v zápase na Camp Nou spokojný, ale vystríhal, že koncentráciu je potrebné udržať si aj v odvete v Parku Princov.

Výsledok

"Zaslúžili sme si vyhrať, dnes sme podali dobrý výkon. Je však potrebné pamätať na to, že ide o dvojzápas, ale sme spokojní, pretože tento výsledok nám dodá sebadôveru do ďalších zápasov a odvety v Paríži. Zostáva 90 minút, v priebehu ktorých musíme hrať s rovnakou intenzitou a koncentráciou."

Barcelona

"Je to len jeden zápas, nič viac. Máme úplný rešpekt voči histórii Barcelony a niektorým hráčom, ktorí sú veľkými majstrami. V futbale sa takéto veci stávajú, niekedy vo váš prospech, niekedy nie. Barcelona je úžasné mužstvo a k dvojzápasu pristúpila v skvelej forme. Niekedy je to otázka efektivity, šťastia."

Účasť Neymara v odvete

"Uvidíme ako bude prebiehať rehabilitácia."

Dvojzápas

"Musíme sa mierniť, dvojzápas je otvorený a zostáva ešte jeden zápas. Všetko sa rozhodne v Paríži a do zápasu musíme nastúpiť s rovnakou mentalitou. O 3 týždne budeme môcť ukázať, že si zaslúžime postu do ďalšej fázy. Teraz budeme myslieť na Monako, ale pri dnešnej koncentrácii môžeme naďalej rozvíjať túto úroveň."

Perfektný dvojzápas

"Dokonalosť neexistuje, zlepšujeme sa a musíme pracovať na mnohých veciach, ale som veľmi spokojný a hrdý. Všetci súhlasíme, že musíme myslieť iba na nasledujúci zápas."

Mbappé

"Je jasné, že je skvelým hráčom, dnes to dokázal svojim hetrikom a predovšetkým nasadením v defenzíve. Špičkoví hráči vyznačujú cestu a jeho tri góly pritiahli pozornosť médií. O tom sme nemali žiadne pochybnosti a sme s ním spokojní. Sebadôvera musí byť vždy absolútna a on sa cítil pokojne. Včera na tréningu sa ma opýtal, koľkokrát som vyhral na Camp Nou. Odpovedal som mu, že raz a on odpovedal: tak zajtra vyhráš druhýkrát. Preto je špičkovým hráčom a teraz mi to pripomenul."

Mbappého budúcnosť

"Je normálne, že sa budú objavovať špekulácie. Je jasné, že v Paríži je spokojný a chceme nájsť čo najlepšie riešenie pre všetky strany."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-02-17 11:15:01
Oni si to už poistili tu
2021-02-17 11:16:37
Na to se radši nebudu ani koukat, po další ostude by to se mnou jeblo