Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-17 11:15:01
Oni si to už poistili tu
2021-02-17 11:16:37
Na to se radši nebudu ani koukat, po další ostude by to se mnou jeblo
2021-02-17 11:25:59
Myslím, že včerajší zápas ukázal ako sme na tom v konkurencii z najlepšími. Ono je hrozné ako nastupujeme do toho zápasu s tým ako sa chceme prispôsobiť hre súpera.

Včera hralo PSG to čo chcelo a my sme im to nie že dovolili ale ešte sme sa aj prispôsobili. Vôbec žiadna taktika hrať to takto a takto. Záloha vyvážala lopty za cieľom ich asi behom 30 sekúnd zase stratiť a poslať súpera do brejku.

Nie je tam vidieť žiadna taktika. Stále to hráme tým istým štýlom na spôsob posúvania lopty na Messiho prípadne hádzanársky spôsob dávať lopty do strán. Úplne zbytočne. Beháme tam potom ako splašení načo sa ťažko pozerá.

Nehovoriac o tom, že máme veľké výkonnostné rozdiely medzi hráčmi. Je tam Messi a potom dlho nik a až potom De Jong a spol. Proste ono je tam cítiť to ako tí hráči nie sú na takom výkonnostnom leveli. Súperovi fakt stačí strážiť Messiho a je vybavené.
Viem že hráči ako boli Xavi, Iniesta sa nerodia každý deň ale takto markantne to nemôže byť.

Tím je v prestavbe to áno ale takto hrať aj tak nemôžeme. Najviac si to všimam u Busquetsa. On ako týmto štýlom čo hráme je absolútne zbytočný na tom ihrisku. A nie je sám. Útok včera nedokázal byť nebezpeční (opäť) Dembelé znova ako proti Liverpoolu veľká možnosť poslať nás do veľkej výhody a on to nedá. Potom po zvyšok zápasu neviditeľný.

Takto to ďalej nejde. Zbytočné sú akékoľvek posily keď neexistuje štýl hry akým chceme hrať. Nepamätám si zápas kedy sme boli takticky lepší proti nejakému silnejšiemu súperovi a nepustili ho prakticky k ničomu.

Je načase si to priznať a veriť v to, že sa to zlepší. Forca Barca
2021-02-17 11:27:25
Na túto stránku sa chodí už len nadávať. Na všetko a na každého. Smutné. Pritom sa stalo len to,, čo sa dalo po toľkých úspechoch čakať. Prišla éra prechodných neúspechov. A, hlavne, títo chlapci na to jednoducho nemajú. Máme jedného hráča svetovej axtratriedy, Messiho, ktorý je však už na sklonku kariéry a sám súpera porážať už nebude. Potom svetového brankára, ktorý však chytá za slabou obranou, preto dostáva pomerne veľa gólov. Ostatní hráči sú na Barcelonu len priemerní, až podpriemerní. Bohužiaľ. Dokážu vyniknúť proti priemerným mužstvám, ale to je tak všetko. Po odchode Neymara išla kvalita mužstva prudko dole a náhrady, ktoré vedenie splašene kúpilo, jednoducho nenahradili kvalitu. Vzhľadom nato, v akej je Barcelona aktuálne finančnej situácii, plus ako ju trafila korona kríza, netreba očakávať veľké zázraky. To sa stáva. Opäť prídu lepšie časy. Nikdy by som nepovedal, že to napíšem ,ale ak Messi odíde, pomôže sebe, aj mužstvu. A bude pred nami veľmi dlhá cesta bez veľkých úspechov. Takže, ak chce niekto 3 poháre ročne, mal by si na najbližších možno 5 rokov odskočiť fandiť inému mužstvu. Ja si počkám. Zažil som aj oveľa horšie časy. Za ten čas si budem vychutnávať každú jednu minútu, kedy je Messi v Barcelone. Takže možno už len záver sezóny. Čo je pre mňa neuveriteľne smutná predstava.. Ale, čo už, raz to prísť muselo. A, na záver, bodaj by som sa mýlil... :-) Pekný deň všetkým.