Junior Minguella v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Cadena COPE porozprával o podrobnostiach prestupových rokovaní medzi Barcelonou a Mbappém z roku 2017.

"Môže potvrdiť, že to tak bolo. Nedávno o tom hovoril aj jeden z riaditeľov, ktorý predstavil svoju verziu udalostí. Ocitli sme sa v situácii, kedy môj otec [Josep Maria Minguella; pozn. red.] už vedel, že Neymar má dohodu s PSG a odíde z Barcelony. Vedenie klubu si to zatiaľ neuvedomovalo resp. neverilo, že sa tak stane. Nechcelo prijímať žiadne rozhodnutia do momentu, až sa Brazílčan definitívne presťahuje do Paríža."

"Keď sa potvrdilo, že Neymar odchádza do PSG, vedenie malo pochybnosti o jeho nástupcovi. Najdôležitejšími kandidátmi, ktorí spĺňali kritéria a zapadli by do mužstva, boli Ousmane Dembélé a Kylian Mbappé, ale niektorým riaditeľom sa viac pozdával práve ten prvý."

"Boli sme pripravení na transfer Mbappého, dosiahli sme dohodu s ním aj s Monakom. Barcelona by za neho zaplatila 130 miliónov eur + 25 miliónov eur na bonusoch a hráč by zarábal od 10 do 16 miliónov eur netto."

zdroj: marca.com as.com Cadena COPE
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2021-02-18 08:21:59
To byla jedna z nejvetsich chyb, takovej kseft nepodepsat
2021-02-18 08:29:31
Myslím si teraz neobhajujem Dembelého , ak by prišiel Mbappe do Barcy nebol by z neho taky futbalista ako je teraz aj Dembelé by bol lepší ak by ti nehral títo hráči potrebujú rýchly futbal