Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-18 08:21:59
To byla jedna z nejvetsich chyb, takovej kseft nepodepsat
2021-02-18 08:29:31
Myslím si teraz neobhajujem Dembelého , ak by prišiel Mbappe do Barcy nebol by z neho taky futbalista ako je teraz aj Dembelé by bol lepší ak by ti nehral títo hráči potrebujú rýchly futbal
2021-02-18 09:05:46
Takéto dohady su zbytočné "keby hento, keby tamto"... Keby 14. decembra 2000 by sa v tenisovom klube nenachádzal žiadny obrúsok, tak možno by nebol ani žiadny Messi.

Narážam na to, že ak by sme si vybrali Mbappeho, tak možno jeho by trapili zranenia a naopak, Dembele by žiaril... keby sme mali kryštáľovú guľu, tak 130m za taký potenciál, ako Mbappe, by bol luxus... Teraz, bohužiaľ pre nás, stoji Mbappe minimálne o 50% viac a naopak Dembele o 50% menej.... čo už.
2021-02-18 09:58:47
keď sa v minulosti klub rozhodoval medzi Mbapem a Dembelem, tak asi sme vedeli akú ťažkú povahu má Mbape.. ani sa nečudujem jeho správaniu, Mbapé už mal zo zákonom problémy a s putami na rukách musel vysvetlovať svoje agresívne konanie.. pripomína mi to Ibru..dobrý hráč, ale v hlave to má trochu mimo.. o to je to smutnejšie, že Mbapé je mladý a už prejavuje svoju aroganciu... RM má na neho zálusk, tak tam by svojou DNA pasoval..visca..
2021-02-18 10:36:54
Mbappe by tu prosperoval lebo ma futbalove myslenie.
Dembele nema futbalove myslenie. S jeho rychlostou sa hodi aj do Barcelony, keby to mal v hlave v poriadku tak aj ostatni by mu v tom pomohli. Lenze on sa vyruti ako kon a nikto nevie co spravi, z 5 centrov vymysli maximalne jeden pouzitelny. On jednoducho nevie riesit situacie.
Mbappe ma tah na branu, omnoho lepsie zakoncenia, silnejsi v osobnych subojoch a vie co chce spravit, ci uz ma niekoho v kombinacii alebo to riesi sam.
8JK8 Premium
2021-02-18 10:43:09
Bože toto sú tu zase odborníci a skauti ktorý všetko vedia dopredu tak aby som nebol zlý dám tu pár mien večer si urobím screenshot a za 5 rokov sa každému s nich ospravedlním ak budú mať pravdu.
Kto bude skôr v top 10 o zlatú loptu Foden alebo Pedri?
Kto skôr získa zlatú loptu Haaland alebo Fati?
Kto bude medzi top stopérmi Araujo alebo Tapsoba?
Kto bude top pravý bek Dest alebo Reece James?
2021-02-18 11:05:18
Budem sa opakovat, uz som to tu parkrat pisal v inej diskusii, ale keby nehrame nudny staticky futbal a davali by sme Dembelemu lopty do plnej rychlosti, tak by sme videli, coho je schopny. Lenze u nas dostava kazdu loptu do nohy a hned ma na sebe 2 braniacich hracov. Namiesto toho aby dostal loptu niekolko metrov pred seba a za obranu a mohol tama robit prievan po strane a davat centre do 16tky. Presne to iste co robil v BvB. Garantujem, ze keby ho kupi napr. Klopp do Liverpoolu, tak by ste sa nestihali cudovat, ze to je Dembele. Klopp by z neho urobil produktivny stroj. Lenze tento nas staticky futbal sa nekamaradi s hracmi, ktori maju dynamiku. Podla mna aj Fatiho prednosti su v rychlosti (ano, je trosku technickejsi ako Dembele), ale tiez casto zbytocne dostava loptu do nohy a tahame to do sformovanej obrany. Namiesto toho aby nas prechod v strede pola bol na 2 rychle prihravky a loptu do kraja... tak vacsinou pomaly postupujeme, zastavime sa pred 16tkou a dame lotpu spat na stoperov a opakuje sa ten isty kolobeh. Lepsie kluby to maju davno precitane a potom to dopadne tak, ze stratime loptu a musime sprintovat spat, lebo sa rutia hraci supera do precislenia. Zial, dokym podla mna neodide sucasna generacia ako Busquets, Pique, Alba, atd... hraci bez motivacie, ktori ako zlata generacia vyhrali vsetko... tak dovtedy a este budeme tackat. Evolucia zacala, verim, ze v lete sa podari zase o kus skladacku posunut vpred a predat napr. Umititiho, Neta a Coutinha a ze v priebehu najblizsich 2-3 rokov bez trofeje vyskladame mlady tim s potencialom (De Jong, Puig, Pedri, Ilaix, Fati, Demebele) a tito hraci, ktori budu dravi a hladni po uspechu potom budu valcovat La Ligu a aj Europu.
2021-02-18 12:12:48
Je jedno co by bylo kdyby bylo. Jedno je jisté Dembouz byl v Dortmundu naprostá špička a navíc křídlo co jsme nutně potřebovali a obounohé. Bohužel mám pocit že u nás mu nejde využít ten potencionál. Ten náš příšerný staticky profesorský fotbal taví jeho turbo rychlost. Kor když ani na ten profesorský fotbal nemáme hráče. On by potřeboval Bayern, Live, Psg tyhle kluby které mají rychlé křídla a míče jdou do pohybu. A ne Kluby jako City a Barcelona který jedou kombinačně postupně. City ale má hráčský materiál a Pepa navíc ta kvalita je tam taková že se to s náma nedá srovnávat.
JanyR111 Premium
2021-02-18 17:23:49
U nás na ďalekom východe je také porekadlo : keby pes nesral...ta ho roztarha :-D ... vsetko je len keby keby ..kúpili sme dembeleho a hotovo..nikto nevie ako by sa mbape vyvíjal u nás???...sme teraz dole oproti top tímom ale je prestavba kádra..koman to nekaucuje az tak zle stym co ma ...ale nastavil mužstvo na omladzovanie co sa mi paci...predať couthinha,dembeleho, braiwata,busy musi prec..udržať messiho ..umtity prec aj roberto by mohol..kasa sa naplni aj ked uvoľnia opatrenia a kúpiť halanda top útočník...stopéra kvalitu typu puyol co vie aj zjebat v satni poriadne naše krasotinky a budeme zase top tím na svete ...uz sme v prestavbe mame mladých a šikovných hracov to treba využiť..vobec aj po prehre s psg co ma neskutočne bolelo sralo hnevalo..sa nebojím o budúcnosť barci...Vista barca