Gerard Piqué poskytol po zápase s Cádiz krátky rozhovor.

Výsledok je sklamaním vzhľadom na to, že ste mali šancu stiahnuť z náskoku Atlética.

"Áno, čakali sme na túto situáciu a nevyužili sme ju. Je to tvrdý úder. Ale taký je futbal, takéto príbehy sa dejú. Musíme pozdvihnúť hlavy, pripraviť sa na nasledujúci zápas a bojovať o tri body. Liga nie je prehraná, strata je možno veľká, ale budeme to skúšať."

Ešte donedávna ste boli v dobrej forme, dnes ste mali veľa šancí, ale nevyhrali ste.

"Niekedy sa prehráva a remizuje, a je to zaslúžené. Dnes by to tak nemalo byť, preto to bolí o to viac. Musíme povstať a myslieť na stredajší zápas. Ak zahráme dobre a budeme efektívni, výsledky budú pozitívne."

Zdá sa ti, že koniec sezóny bude vzhľadom na absenciu fanúšikov mimoriadne horúci a ostatné mužstvá budú doma strácať body?

"Áno, keď hráte teraz doma, nemáte tú výhodu, ktorú vám dávajú fanúšikovia. Teraz nie niekedy ľahšie hrať na výjazde. Fanúšikovia sa pre tento šport a výsledky veľmi dôležití. Sú chvíle, keď v zápase prehrávate, ale fanúšikovia vás povzbudia k lepšej hre. V tejto sezóne sa môžu stať situácie, ktoré pre túto súťaž neboli typické."

Čo tvoje koleno? Po troch mesiacoch si prvýkrát odohral 2 zápasy.

"Všetko je v poriadku. Som spokojný, že som sa mohol vrátiť tak rýchlo a pomôcť tímu."

Ako by si povzbudil fanúšikov v kontexte ďalších zápasov?

"Viem, že posledné výsledky neboli dobré, ale verím v tento tím, že máme postačujúce schopnosti, aby sme bojovali o ligu. Dnes sme stratili dva body, ale v nasledujúcich zápasoch budeme hrať o víťazstvo."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2021-02-21 16:40:27
Áno pique ideme ďalej stáva ?
2021-02-21 16:40:33
Lenglet je tragéd, ale viac ma zaráža naša efektivita. Streliť Cadizu jediný gól, aj to z penalty, je veľmi smutné.