Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Operácia Sevilla" - Araujo už trénoval s mužstvom a môže sa vrátiť do hry na Sánchez Pizjuán na kľúčový dvojzápas so Sevillou. Lopeteguiho zverenci sú silným súperom a preveria Barcelonu v lige a Copa del Rey. Font kritizuje tlak vyvíjaný na Benaigesa. Laporta predstavil svoj športový projekt. Carreras z Freixovej kandidatúry: "Nie je možné si privlastňovať mená." Villarreal a Granada v osemfinále Európskej ligy. V Taliansku sa hovorí o krádeži a darčeku pre Real v Lige Majstrov. Fyzická výzva v Eurolige proti mužstvu počas víťaznej série.

"Existuje len jeden kráľ" - Messi uzatvára debatu o svojich nástupcoch a v roku 2021 nastrieľal najviac gólov. Zaznamenal 13 gólov v 13. zápasoch, Lewandowski má 12. v 13. zápasoch, Håland 10 v 11., Ronaldo 9 v 14. a Mbappé 7. v 12. Stret Fonta s Laportom. Obaja kandidáti chcú Alberta Benaigesa. Denník analyzuje ekonomické návrhy kandidátov. Granada a Villarreal postúpili, Real Sociedad vypadol.

L'Esportiu píše, že Laporta urýchlil kampaň a predstavil svoj športový program s Valdesom, Sergim, Víctorom Munozom, Pichim Alonsom, Alexankom, Xavim Llorensem a Albertom Benaigesom. Font na neho zaútočil, pretože on sa prvý spojil s Benaigesom a Cruyffom. Font má tiež pochybnosti, či Freixa má ponuku za Barça Corporate. Barcelona si chce udržať prvé miesto v tabuľke a poraziť Asvel, už po boome spôsobenom príchodom Gasola. Uni pracuje na predĺžení zmluvy s Laia Palau a trénerom Alfredom Julbem. Katalánska plavecká federácia oslavuje 100 rokov. Sabadell chce navýšiť náskok nad Albacelte na 5 bodov, čo je reálny cieľ. Futsalisti Barcelony hrajú na ihrisku lídra v deň návratu Adolfa.

Marca venovala titulku Granade, ktorá hrdinsky odolala tlaku Neapolu a postúpila do osemfinále Európskej ligy. Gól Montora umožnil využiť náskok 2:1 z prvého zápasu. Dnes je na programe žreb osemfinálových dvojíc. "O Mbappého budúcnosti sa rozhodne už onedlho," Leonardo naznačil, že PSG nechce dlhšie čakať a túži, aby hráč zostal v klube do Majstrovstiev sveta. Gerard umožnil Villarreal uniknúť pred strachom. Real Sociedad vypadol z Európskej ligy po dobrom zápase. Na Wanda Metropolitano sa začína očkovanie.

AS píše, že Modrić, Casemiro a Kroos zahrali od prvej minúty v 13. z posledných 19. zápasov Realu a bránia generačnej výmene. V Bergame zabezpečili 69% držanie lopty. Barcelonu čakajú dva zápasy proti Seville v priebehu piatich dní, a rozhodnú o jej sezóne. Lemar zažiaril v zápasoch s Levante a Chelsea po prekonaní koronavírusu. Granada postúpila do osemfinále Európskej ligy vďaka gólu Montora. Deck prevzal opraty, Argentínec zažiaril štvoricou hodov za 3 body. Chrbát neumožňuje Nadalovi zahrať v Rotterdame, kde môže prísť o pozíciu dvojky na úkor Medvedeva.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-02-26 12:38:57
no bude to zajimave sledovat jesli PSG pusti Mbapeho do Realu Madrid