Zlatan Ibrahimović vyhlásil, že podľa jeho názoru je Ronaldo Nazario najlepším futbalistom histórie.

Švédsky útočník nikdy neskrýval svoj obdiv k brazílskemu útočníkovi, ale v súčasnosti o Ronaldovi Nazariovi vyhlásil, že je lepším futbalistom ako Cristiano Ronaldo či dokonca Lionel Messi: "Ronaldo, El Fenomeno," odpovedal Ibrahimović v rozhovore pre Discovery Channel na otázku, kto je najlepším futbalistom v histórii. "Je najlepším v histórii. Pre mňa je Ronaldo futbal, spôsob, akým sa pohyboval. Je najlepším hráčom v histórii, bez pochýb," vyhlásil.

Ibrahimović zaznamenal gól v každej z posledných štyroch dekád a je si vedomý toho, že futbal sa za ten čas zmenil: "Dnes mladí hráči odohrajú 5 minút a sú považovaní na výnimočných. Som rád, že pochádzam zo starej školy. Sociálne siete zmenili všetko a hráči sú dnes považovaní za šampiónov aj napriek tomu, že dokázali len málo. Na to, aby ste predtým boli výnimočný hráč, museli ste dosiahnuť veľké veci a po dlhý čas. Viac sa mi pozdáva stará škola," uviedol legendárny útočník.

Švéd okrem toho komentoval aj záujmy LeBrona Jamesa mimo basketbal: "Je fenomenálny v tom, čo robí, ale nepáči sa mi, ak ľudia so statusom zasahujú aj do politiky. Robte to, v čom ste dobrí. Držte sa toho, čo robíte. Hrám futbal, pretože som dobrý vo futbale. Je to chyba, ktorú ľudia robia, keď sa stanú slávnymi," dodal.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

7 komentáre
2021-02-26 11:11:15
Poviem to takto. Kým neprišiel Messi, mal som to rovnako ako Zlatan...
2021-02-26 11:48:22
Zaujímavy nazor na mladých hráčov. Tiež mám pocit, že dnes sa považuje za supertalent každý chalan, ktorý odohrá pár minút za veľkoklub a spraví pár vydarených pohybov za zápas. A mnohí sa považujú za superhviezdy, napr. s Haalandom sa spája už zlatá lopta, pritom pred rokom a pol sme ho poznali len z fify. Je pravda, že odvtedy išiel strašne hore, ale ak to dokáže aj v ďalších rokoch a vyhrá niečo so svojim klubom, vtedy už to niečo bude znamenať.