Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-26 11:11:15
Poviem to takto. Kým neprišiel Messi, mal som to rovnako ako Zlatan...
2021-02-26 11:48:22
Zaujímavy nazor na mladých hráčov. Tiež mám pocit, že dnes sa považuje za supertalent každý chalan, ktorý odohrá pár minút za veľkoklub a spraví pár vydarených pohybov za zápas. A mnohí sa považujú za superhviezdy, napr. s Haalandom sa spája už zlatá lopta, pritom pred rokom a pol sme ho poznali len z fify. Je pravda, že odvtedy išiel strašne hore, ale ak to dokáže aj v ďalších rokoch a vyhrá niečo so svojim klubom, vtedy už to niečo bude znamenať.
2021-02-26 11:52:53
To iste si myslím aj ja o mladých mbappe haland nič nedokázali neukazali a uz znich robia megastars
2021-02-26 11:58:38
Dobre hovorí zlatan. Teraz stačí debutovať za áčko, instagram chalanom vystrelí a už sú hviezdy a ani nič nemuseli dokázať. Ak instagram nepoužívajú tak nie sú zaujímaví. Ja keby som mladý hráč tak by som sa od toho držal čo najďalej. Čo koho zaujíma čo robím vo voľnom čase? Tiež sa mi oveľa viac pozdáva stará škola.
2021-02-26 12:14:47
Zlatan má pravdu. Dnes stačí aby mal hráč sociálne siete, odohral pár dobrých zápasov a hneď je z neho supertalent čo do troch rokov zaručene vyhrá Zlatú loptu. Bohužiaľ veľa chalanov to potom mentálne nezvládne a tých päť podarených zápasov je vrcholom ich kariéry. A čo považujem za najhoršie často fanúšikovia vyháňajú z klubu či reprezentácie starších skúsenejších hráčov a chcú namiesto nich tie mladé superhviezdy.
2021-02-26 13:11:15
Ronaldo (brazilský) byl extrémně skvělý ten 1 rok u nás, potom už začal přibírat a nebyl tak dominantní. S Messim se to nedá srovnávat. Ano, letos už to není uplně ono, ale předtím rok co rok dominance.
2021-02-27 13:56:36
Ja napr Haalanda neporovnavam s takymi futbalistami ako su tu vyssie spominani, ale urcite co sa tyka momentalnej formy, tak sa Haaland medzi najlepsich zaradit da a povedal by som musi. Uz to, ci si to udrzi dlhodobo a bude este futbalovo aj osobnostne rast je na nom, ale uznanie za to, co uz dokazuje, si zasluzi. Na nom perfektne vidno, ze ma cuch na goly a vybornu fyzicku