Tréner FC Sevilla na tlačovej konferencii po zápase s Barcelonou analyzoval samotnú prehru a zdôraznil, že Sevilla musí na tento súboj čo najskôr zabudnúť.

"Hodnotenie nie je pozitívne. Keď sa nepodarí vyhrať, nemôže sa to stať takto. Nemôžeme byť spokojní. Nezahrali sme dobre, súper nás prevýšil. Tak ako po víťazstve, aj teraz musíme napredovať a myslieť na nasledujúci zápas, ktorý je dôležitý, krásny a radostný."

"Bol moment, kedy sme sa mohli dostať na polovicu súpera, ale chýbala nám presnosť, aby sme sa dostali do pokutového územia. Pri výmene pozícii sme museli trochu riskovať a súper má skvelé schopnosti, strelil nám druhý gól. Prvý polčas bol možno rozhodujúci, Barcelona strelila gól z prvej dobrej príležitosti, čo nám sťažilo odpoveď. Barcelona bola oveľa lepšia, taká je pravda."

"Musíme na to zabudnúť, oddýchnuť si a pripraviť sa na nasledujúci zápas. Barcelona takto zahrala už proti Realu Valladolid či Eibaru. Naša odpoveď nebola adekvátna."

"Bolo mi povedané, že Messi mal dostať druhú žltú kartu, ja som tú situáciu nevidel. Zápas bol však taký, aký bol."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-02-28 09:37:06
jezis tieto vyjadrenia. kolko hracov faulom na Messiho malo dostat cervenu a nedostali to nikto nikdy nespomenie a taktiez za umyselne drzanie alebo to by som nazval zakvacenie sa ako v clanku dole by som daval rovno cervenu kartu lebo prerusi akciu po ktorej je dost pravdepodobny gol.
2021-02-28 09:57:10
"Bolo mi povedané" = moji frustrovaní hráči (z ktorých by si viacero bolo zaslúžilo žltú) mi povedali, že Messi fauloval aj keď držal ruky hore. Asi sa nemal biť o loptu. Hlavná vec je, že už na začiatku zápasu mali dostať žltú oni.