Voľby prezidenta FC Barcelona klopú na dvere a z úst Joana Laportu sme mohli počuť veľmi odvážne vyhlásenie.

Počas včerajšej debaty kandidátov na prezidenta FC Barcelona sa diskutovalo aj o Messiho ďalšej budúcnosti v klube. Laporta k téme uviedol: "S Leom mám veľmi dobrý vzťah a zváži akúkoľvek ponuku, ktorú mu predstavím. Ak nevyhrám, som si istý, že Leo nezostane v Barcelone."

Bývalý prezident klubu veľmi rád poslal tento odkaz socios a počas diskusie ho zopakoval ešte niekoľkokrát, že iba v prípade jeho zvolenia sa Messiho rozhodne pre zotrvanie v klube. "Messi zváži ponuku, ktorú mu predostrieme. Som presvedčený, že ak vyhrajú ostatní kandidáti, Messi nezostane v Barcelone. Počas Freixovho pôsobenia vo vedení nebol šťastný," povedal.

Laporta si je veľmi dobre vedomý toho, že Messi bude kľúčovou témou prezidentských volieb, ktoré sa konajú už 7. marca a povedal, že Argentíncovi nejde len o peniaze: "Neriadi sa iba peniazmi. Chce konkurencieschopné mužstvo, ktoré bude vyhrávať. Som si istý, že si vypočuje moju ponuku, rovnako ako som si istý, že ak vyhrá niekto iný, tak odíde," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

6 komentáre
2021-03-03 07:59:37
Zvazi... vyslechne... ale jestli prijme to je vec druha. A uz zacina byt jak Font. Kolovratci co porad dokola toci jeden o Xavim, druhy o Messim. Nezajima me ani Xavi ani Messi ale klub jako celek. K cemu mi tu bude Messi kdyz budeme zadluzeni jako prase a z LM si budeme odnaset vyprasky.
8JK8 Premium
2021-03-03 08:08:47
To vlastne znamená že Leo je už rozhodnutý odísť a len z rešpektu k Laportovi si vypočuje jeho ponuku ktorá ale na jeho rozhodnutí nemusí nič zmeniť..... Ľúto mi je len jednej veci a to tej že si Leo ani fans neužijú jeho posledný zápas na zaplnenom Camp Nou