Mladý stredopoliar FC Barcelona je uchvátený výkonmi bývalého kapitána Arsenalu, veriac, že Cesc Fabregas prináša troška niečo iné do tímu, čím ho neuveriteľne posilňuje.

Fabregas je v tíme španielskeho majstra veľmi málo času, ale napriek tomu je zreteľný jeho prínos do tímu a Thiago hovorí, že 24-roný hráč bude len a len prínosom pre FC Barcelona.

„Cesc skvelo zapadol o tímu a je skvelým hráčom. Jeho schopnosť odpútať sa od strážiaceho hráča je niečo čo nemajú mnohí, je skutočne dobrý v ťahu na gól,“ povedal Alcantara pre oficiálnu klubovú stránku.

„Sme odlišní hráči a ak sa spolu zladíme bude z nás skvelý tím.“

Pep Guardiola výnimočne pridelil do obrany troch hráčov a Thiago objasňuje, že mu viac vyhovuje hrať v rámci tohto systému.

„Nebolo náročné sa adaptovať na defenzívnejšiu úlohu. Trénujem, aby som bol pre tím, čo najviac užitočný, získal v ňom miesto, odohral minúty a pomohol mojim spoluhráčom,“ povedal.

„Som iba šťastný, keď robím to o čo ma tréner žiada. Výhodou formácie, ktorú sme použili je, že tak môže byť v strede poľa viac hráčov, čím si udržíme viac loptu.“

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.