Keylor Navas, brankár PSG, sa stal najlepším hráčom včerajšej odvety osemfinále Ligy Majstrov proti Barcelone. Zaznamenal niekoľko dôležitých zákrokov a okrem toho chytil aj pokutový kop.

"Nie je žiadnym tajomstvom, že ak by Barcelona využila pokutový kop, bola by to pre ňu motivácia navyše, ale nevyužila ho a to pre ňu bolo sklamaním. Také veci sa vo futbale stávajú a som spokojný, že som tú penaltu chytil. Venujem to Sergiovi Ricovi a jeho rodine, ktorá teraz prežíva náročné chvíle," povedal Navas.

Brankár priznal, že vycítil, kam bude Leo Messi strieľať: "Nikdy neviete, kam môže Leo Messi vystreliť, pretože zahrával už 60 či viac pokutových kopov, ale mal som pocit, že v porovnaní s posledným zápasom zmení smer a vystrelí na druhú stranu. Dopadlo to dobre," priznal.

Navasa sa novinári pýtali aj na to, že je spokojnejší o to viac, že Barcelonu vyradil ako bývalý hráč Realu Madrid: "Som veľmi spokojný, že som pomohol mužstvu. V Reale som hral niekoľko rokov a prežil som tam výnimočné obdobie, získal som trofeje. Mám veľké sympatie voči tomu klubu a jeho fanúšikom, ale je to už história a teraz zo seba dávam všetko pre PSG," uzavrel.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2021-03-11 10:30:35
Ale mala sa opakovať to bolo jasné VAR je nasmiech
2021-03-11 10:38:07
Nemožme teraz plakať nad rozliatym mliekom mali sme dat 2-3 góly do polčasu a hotovo, brvno desta, penalta, dembeleho šance atď a ta penalta podla mna by bolo velmi prisne aby si mala opakovať keby dal Leo gól tak by sme si ani Verratiho nevšimli