Ousmane Dembélé je v poslednom čase v čoraz lepšej forme, čo potvrdil aj vo včerajšom zápase, keď strelil pekný gól. V tejto sezóne zatiaľ nastrieľal 9 gólov, ku ktorým pridal 4 asistencie. Francúz porozprával o svojom pokroku v rozhovore pre Telefoot.

"Chcem dať spoluhráčom veľa, ale aby som bol úprimný, od roku 2017 som bol veľmi slabý. Teraz som sa zmenil po fyzickej stránke a na zápasy sa cítim čoraz lepšie pripravený. Táto sezóna je lepšia, v Barcelone som sa s kondičnými trénermi veľmi zlepšil. Zmenilo sa všetko - tréningy, príprava na zápasy. Teraz mám zo seba dobrý pocit, aj keď som v posledných troch rokoch bojoval s mnohými zdravotnými problémami. K takýmto skúsenostiam v živote je potrebné pristupovať s úsmevom," uviedol krídelník.

Za zmienku stojí, že Dembélé v zápase strelil dva góly, ale jeho prvý gól mu anuloval VAR kvôli neexistujúcemu postaveniu mimo hru. Španielske médiá tejto situácii nevenujú veľkú pozornosť kvôli vysokej výhre Barcelony, ale z obrázkov je zrejmé, že ide o mimoriadne spornú situáciu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2021-03-22 13:52:02
Ten VAR je naozaj smiešny. Tu sa berie rameno ako súčasť hry, ale keby si ním spracoval loptu ako Messi v zápase s ATM - pamätáme všetci, tak je to písknuté proti nemu. Tebas nech rieši toto a nie to, kedy získal Laporta bankové záruky.