Ansu Fati informoval o svojom zdravotnom stave prostredníctvom svojho účtu na Instagrame.

"Pred niekoľkými rokmi som utrpel vážne zranenie, zlomeninu holennej a lýtkovej kosti, nemohol som hrať takmer rok. Bolo to množstvo dní utrpenia a bolesti, ale zároveň aj veľké poučenie. Pomohlo mi to oceniť malé detaily. Vďaka svojej rodine a všetkým profesionálom, ktorí mi vtedy pomohli, som si dal prísľub, že budem naďalej napredovať a pracovať viac ako kedykoľvek predtým, aby som sa vrátil k tomu, čo mám najradšej!

Bohužiaľ, teraz musí prežívať podobnú situáciu, ktorej budem čeliť s rovnakou mentalitou. Chcem poďakovať všetkým ľuďom, ktorí ma sledujú a dennodenne podporujú. Futbal je môj život a bez ohľadu na to, koľko prekážok bude, vždy budem s nádejou bojovať o svoje sny."

zdroj: instagram
foto: instagram

Diskusia

3 komentáre
2021-04-01 09:08:31
nemôžem si pomôcť, ale to, ako sa Ansu zranil a ako ho naši špecialisti liečili mi nejde poriadne do hlavy.. prekonal som tiež v minulosti nejaké zranenia kolena, ale to že si hráč neroztrhne väzivá v kolene a pošlú ho po zvážení na operáciu je čudné... rozhodovali sa medzi operáciou a postupným liečením... zbytočne to chceli urýchliť, boli sme pod tlakom a taký chalan ako Ansu, ak vypadne zo zostavy, je to veľká strata.. pevne verím, že sa z toho Ansu čím skôr dostane... visca ANSU..
2021-04-01 09:14:52
Tiež sa mi to nezdá. Vyzeralo to na pár mesiacov, už mal byť späť a všetko je neisté, nevidíme ani príbližný termín návratu. Začínam mať zlé tušenie, že to nedopadne dobre. Do konca sezóny už určite nepríde na trávnik, len aby sa vrátil potom.