Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-04-01 09:08:31
nemôžem si pomôcť, ale to, ako sa Ansu zranil a ako ho naši špecialisti liečili mi nejde poriadne do hlavy.. prekonal som tiež v minulosti nejaké zranenia kolena, ale to že si hráč neroztrhne väzivá v kolene a pošlú ho po zvážení na operáciu je čudné... rozhodovali sa medzi operáciou a postupným liečením... zbytočne to chceli urýchliť, boli sme pod tlakom a taký chalan ako Ansu, ak vypadne zo zostavy, je to veľká strata.. pevne verím, že sa z toho Ansu čím skôr dostane... visca ANSU..
2021-04-01 09:14:52
Tiež sa mi to nezdá. Vyzeralo to na pár mesiacov, už mal byť späť a všetko je neisté, nevidíme ani príbližný termín návratu. Začínam mať zlé tušenie, že to nedopadne dobre. Do konca sezóny už určite nepríde na trávnik, len aby sa vrátil potom.
2021-04-01 10:54:08
Na také zranenie ako zverejnili po jeho zranení, rekonvalescencia trvá veľmi dlho. A potom následne operácia???? Je to veľmi divné. Nepozdáva sa mi to a bojím sa, aby to nebol predčasný koniec našej hviezdy. Je síce ešte mladý a aj jeho organizmus, ale pokiaľ má problém s kolenom, tak to o môže úplne odstaviť podobne ako Puyola. Verím, že sa Ansu vráti, ale potom mu bude zasa dlho trvať, aby sa dostal na takú úroveň ako pred zranením ....len aby sa vôbec vrátil!!! Držím mu všetky prsty a aj Barci aby nestratila taký talent ako je Ansu.