Zverenci Ronalda Koemana dnes večer odohrajú prvý zápas po marcovej reprezentačnej prestávke a to na Camp Nou proti Realu Valladolid. Tréner Barcelony zverejnil nomináciu na zápas.

Hoci médiá informovali o možnosti návratu Sergiho Roberta a Gerarda Piquého, obaja hráči od lekárov zatiaľ nedostali povolenie hrať a v nominácii chýbajú. Nominácia na stretnutie vyzerá nasledovne.

Nominácia

Brankári: Ter Stegen, Iñaki Peña, Arnau Tenas.
Obrancovia: Dest, Jordi Alba, Lenglet, Araujo, Mingueza, Firpo, Umtiti.
Záložníci: Busquets, De Jong, Pedri, Riqui Puig, Pjanić, Matheus, Ilaix.
Útočníci: Messi, Griezmann, Dembélé, Trincão, Braithwaite, Konrad.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-04-05 12:14:10
Dnes by som v kľude nechal sedieť Lea a Frenkieho vzhľadom k tomu, že majú žlté karty a keď dostanú aj dnes, tak nebudú hrať EC. Máme kvalitu, aby sme Valladolid porazili aj bez nich. Samozrejme, Koeman vie dobre, čo robí, ale aby sa to nevypomstilo. Kľúčové faktory pred EC : 1.výhra v dnešnom zápase a dotiahnutie sa na Atlétov, 2.všetci bez zranenia. 3.Nemôže sa vykartovať Leo a Frenkie, aby sme išli v plnej sile na Real 4.Naladiť sa herne a spraviť si chuť pred EC 5. V defenzíve si spraviť takisto pohodu pred EC, cez víkend to bude trošku iný zápas. Poďme na to ! ????
2021-04-05 16:40:45
3-5-2 nám fakt sedí, problém je že absolútne nesedí Trincaovi, ktorý sa v poslednej dobe dostával do dobrej formy a teraz absolútne nemá priestor