Clement Lenglet poskytol po víťazstve nad Realom Valladolid krátky rozhovor pre médiá.

Fanúšikovia Barcelony neprestali veriť vo víťazstvo do samého konca a mali pravdu. Tento tím sa nikdy nevzdáva, však? Za takýchto okolností ste v tejto sezóne vyhrali už ďalší zápas.

"Áno, neraz sme to dokázali a dnes sme strelili víťazný gól tiež v posledných minútach. Nebol to náš najlepší zápas, niekedy nám chýbala kvalita a presnosť, ale niekedy sa počítajú len tri body a dnes nám na nich záležalo najviac."

Mala na vašu formu vplyv reprezentačná prestávka? Predtým ste išli ako búrka, dnes ste mali problém dostať sa do zápasu?

"Áno, ale myslím si, že je to normálne, stane sa to každému mužstvu, keď je reprezentačná prestávka. Keď odchádzame na zrazy, máme veľa zápasov, cestovanie, únava. Okrem toho sa so spoluhráčmi z mužstva nevidíme 2 týždne, čo je vidieť v priebehu zápasu, keď nám niekedy chýbajú automatizmy. Dnes bolo najdôležitejšie víťazstvo a podarilo sa."

Čo si myslíš o Dembélém?

"Je veľmi dobrý. Som rád, keď ho vidím ako dennodenne tvrdo pracuje a v každej akcii chce byť pre súpera nebezpečný. Tento gól si zaslúžil."

Venujete pozornosť tomu, že po dnešku máte všetko vo vlastných rukách? Stratu na Atlético ste stiahli z 12. na jeden bod.

"Áno, samozrejme, je to veľmi dôležité. Ak by sme teraz strácali 12 bodov, liga by bola veľmi komplikovaná. Máme šťastie a možnosti, aby sme ju vyhrali, preto budeme bojovať do samotného konca."

Neviete sa dočkať El Clásica?

"Viete, že je to tak. Teraz nás čaká zápas s Realom, pred ktorým si musíme dobre oddýchnuť, pretože dnešný zápas bol ťažký a intenzívny. Na tento súboj sa pripravíme čo najlepšie."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-04-05 23:31:39
Dnes zahrál docela slušně ?
2021-04-05 23:37:03
Hlavne aby sme proti realu nenastupili so stiahnutymi polkami. Musime ist iniciativne za vytazstvom, len tak mozme uspiet