Bruno González z Realu Valladolid sa po prehre s Barcelonou pokúsil s chladnou hlavou analyzovať samotný zápas. Vyjadril sa samozrejme aj k rozhodcom.

"Boli sme nahnevaní, že práca z posledných dvoch týždňov smerovala do koša. Cítili sme, že sme si nezaslúžili prehrať, pracovali sme s loptou aj bez nej. Trpeli sme, ale dokázali sme zbrzdiť hru v správnom momente či zrýchliť rytmus."

"Našťastie alebo bohužiaľ, skôr to druhé, nemôžem hovoriť na rovinu, pretože budem potrestaný. Niektoré osoby, ktoré niečo o futbale vedia, už vyjadrili svoj názor. Nemyslím si, aby sa mýlilo až toľko ľudí. Teraz je všetko vidieť v televízii, škoda, že sa to stalo v zápase s Barcelonou."

"Ak poviem, čo si myslím, nezahrám si do konca sezóny. Myslím si však, že rozhodca sa pomýlil, ale to sa stáva, no existuje toľko technológií a využíva sa len niekedy.... Nechcem hovoriť viac. Zápas je už za nami. Ak urobíme chyby, platíme za nich, ale táto prehra... Nemyslím si, aby sme si ju zaslúžili. Barcelona bola zúfala a už nevedela, čo má robiť. Červená karta bola ťažkou ranou. Napriek tomu sme sa udržali v zápase. Taký je futbal. Rozhodca sa môže mýliť, ale môj skromný názor je, že by mohli častejšie využívať VAR."

"Je mi ľúto spoluhráčov, trénerského štábu a fanúšikov. Ak by sa to stalo proti inému klubu, toľko by som o tom nehovoril. Hovorí sa, lebo je to Barcelona, a tak o tom píšu madridské médiá. My by sme mali byť hrdí na odvedenú prácu, nemalo sa to takto skončiť. Ak Messi strelí gól z priameho kopu alebo predribluje piatich súperov, tak je to super pre neho, ale taká prehra ako tá včerajšia, nie je dobrá pre ligu."

"Žiadali sme o využitie systému VAR, ale už si nepamätám vysvetlenie rozhodcu. Poznám ho roky, je to dobrý rozhodca, tak ako všetci v Primera Division... Niektoré kritéria však stále nie sú jasné. Povedal nám, že situáciu videl veľmi dobre a že lopta zasiahla ruku, ale že to nemá vplyv či niečo také. Napadla mi penalta odpískaná v zápase s Betisom po ruke Oscara Plana. Na čo je VAR, však? Pravidlá sa menia každé 2 týždne. Ak by videl opakované zábery a naďalej by si myslel to isté, tak výborne, také sú kritéria. Rešpektujem rozhodcov, ale nevyužívajú pomôcky, ktoré majú."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2021-04-06 16:07:23
Proč je nyní ve světě trend být po porážce za totální kkty těmito vyjádřeními ???
2021-04-06 16:17:20
Piskat po takychto dotykoch ruku a este v pokutovom uzemi by bola podla mna tragedia. Som rad, ze sa prijalo to nove usmernenie pre kontakt s rukou v pokutovom uzemi, nakolko to velmi skodilo hre. Verte mi, ze trafit ruku supera z bezprostrednej blizkosti je ovela jednoduchsie ako dat gol a coraz viac hracov sa to aj pokusalo robit . To uz nebol futbal. Rozumien aj frustracii hracov supera. Valladoid si v ziadnom pripade nezasluzil ani len remizovat po tom co predviedol z fotbaloveho umenia pre fanusika.