Pedri poskytol krátky rozhovor pred blížiacim sa El Clásicom. Mladý záložník priznal, že si plní detské sny.

"Pre mňa je Clásico mimoriadne dôležité, podobne ako pre všetkých fanúšikov. Ja som tento zápas vždy prežíval s veľkými emóciami, predtým ako fanúšik, teraz ako hráč. Pristupujem k nemu vždy rovnako."

"Tento zápas bude kľúčový pre túto ligovú sezónu. Budeme bojovať o 3 body, ktoré sú dôležité pre nás, aj pre fanúšikov. Každé Clásico je náročné, toto nebude výnimkou. Real má skvelé mužstvo, preto musíme vystúpiť do výšin, aby sme ho vyhrali."

"Odmalička som bol fanúšikom Barcelony a sníval som, že jedného dňa by som sa mohol ocitnúť na mieste, kde som teraz. Môžem hrať po boku Messiho, Busquetsa a iných fantastických hráčov."

"Kedysi som sledoval Messiho v televízii, teraz s ním môžem zdieľať šatňu a ihrisko. Je skvelý človek a to, čo robí s loptou, je nadpozemské. Užívam si každý deň strávený s ním, snažím sa ho nasledovať."

"Vďaka zmene systému môžeme teraz útočiť vyššie a využívať agresívny presing na polovici súpera. Barcelona preferuje práve to a myslím si, že nám to vychádza veľmi dobre."

"Ligu nikdy nepovažujeme za prehranú. Vždy som opakoval, že budeme bojovať do samotného konca. Teraz sa nachádzame len krok za Atléticom a chceme vyhrávať všetky zápasy."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-04-07 15:01:54
Ten chlapec raz bude nosiť kapitánsku pásku... On, Frenkie, a samozrejme Marc. Pre ďalšiu sezónu Sergio kapitánom nebude, iba ak z ľútosti. Skôr časom Ronald Araujo. No a, Leo? Kým bude obliekať hráčsky dres! Žijúca legenda, ikona a vzor univerzálnosti ofenzívneho hráča v poli! Vamos culés, vamos Barça!
2021-04-07 15:35:51
Takymito vyjadreniami zvysuje na nas tlak a na vysledok, tak snad to bude motivacny prvok . Aj ked som uprimne presvedceny, ze pre nas aj remiza je dobry vysledok