Bývalý tréner a hráč Realu Madrid v rokoch 1973 až 1989 sa vyjadril k zajtrajšiemu El Clásicu a k budúcnosti Lea Messiho. Naznačil, že sobotňajší zápas môže byť pre Argentínca posledným proti Los Blancos.

"Bude ťažké, aby Messi zostal v Barcelone. Ak by to chcel urobiť, už by to povedal. Pred tromi mesiacmi bola vec jasná, ale teraz je to inak. Myslím si však, že ak by chcel zostať, tak mal veľmi dobrú príležitosť, aby to povedal potom, čo sa vedenia klubu ujal Joan Laporta."

"Myslím si, že Real Madrid hrá v súčasnosti dobre. Má niečo, čo ešte pred mesiacom nemal. Ide o ľahkosť v hre a nádej a radosť, ktorú mu dalo víťazstvo nad Liverpoolom. To môže Realu v El Clásicu pomôcť."

"V zápase proti Barcelone bude pre Real dobrý každý výsledok okrem prehry. Los Blancos v tomto stretnutí v tejto fáze súťaže potrebujú teoreticky najviac bodov. Ja osobne si myslím, že morálku v tíme negatívne neovplyvní ani strata dvoch bodov. A pokiaľ ide o La Ligu, chcem zdôrazniť, že vždy mám rešpekt voči lídrovi a v súčasnosti je ním Atlético."

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-04-09 11:54:05
Milujem takých, čo všetko vedia ....a načo vlastne takýto článok na tejto stránke
?
2021-04-09 12:01:45
Ak to skončí remízou, tak to teda skôr nahráva každému okrem Realu, keďže sú bodovo pozadu. Real musí jednoznačne vyhrať ak chce titul. Ale to my tiež. Aj keď remíza by tiež nebola pre nás zlá, keďže by sme zostali max 3 body za Atleticom a ešte ich máme doma. Bude to zaujímavé.