José Bordalas na tlačovke po zápase s Barcelonou komentoval chyby svojho tímu, ktoré viedli k výhre súpera.

Zhodnotenie zápasu

"Je to sladko-kyslý pocit, myslím si, že sme darovali prvý polčas. Naše šance sme pochovali v priebehu piatich minút. Po zlom odkope sme neprijali dobré rozhodnutie, čiže Messi nám strelil tretí gól."

Absencie

"Nyom a Cabaco nemohli hrať, nakoniec nastúpili Damian, Cucu a Sofian. Nie je to nová obrana, ale urobili sme chyby. V prípade Sofiana došlo k chybe v komunikácii. Ak prihrávate brankárovi, loptu je potrebné smerovať vždy vedľa bránky. Učia sa to už deti."

Zlepšenie

"V druhom polčase to bolo lepšie, do 85. minúty sme hrali dobre, ale vtedy sme inkasovali štvrtý gól a k tomu absurdný pokutový kop, ktorý bol pre mužstvo prehnanou ranou. Barcelona bola vo forme, len teraz získala Kráľovský pohár."

Messi

"Keď hrá proti vám, je to ťažšie, pretože je najlepším hráčom sveta."

Superliga

"Nemám k tomu čo povedať, súhlasím s mnohými kolegami a osobnosťami svetového futbalu. Treba si to zaslúžiť na ihrisku, Superliga zatvára možnosti pre menšie kluby a tímy, ktoré sa počas rokov zapísali do histórie. Nesúhlasím s tým."

Huesca

"Tento víkend nás čaká ďalší zápas s bezprostredným rivalom, takže to bude ako finále. Zostáva 6 kôl a bude to kľúčové."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-04-23 11:01:07
SancE? Nemali ste sancU, ani pocas zapasu ani teoreticky. Bodka.
2021-04-23 11:44:07
„Absurdný pokutový kop”? Ten chlap kde žije? Veď to bol jasný šľapák :-D