FC Barcelona vo včerajšom zápase s Atléticom Madrid stratila 2 body, čo ju v konečnom dôsledku môže pripraviť o šancu na zisk ligového titulu. Blaugranas však opäť zakopli v zápase na domácom štadióne. Camp Nou v tejto sezóne už nie je nedobytná pevnosť.

Dôvodom slabších domácich výsledkov na Camp Nou je možno absencia fanúšikov na tribúnach. Camp Nou v každom prípade nie je známy kvôli tomu, že fanúšikovia sa počas zápasov starajú o elektrizujúcu atmosféru, ale ich absenciu na tribúnach je bez tak cítiť. A preto tie slabšie výsledky. Barcelona sa včera mohla ujať vedenia v ligovej tabuľke len za predpokladu, že by Atlético porazila. V konečnom dôsledku však ledva remizovala a nemôžeme zabudnúť na to, že v tejto sezóne na Camp Nou prehrala s Realom Madrid 1:3 a len remizovala so Sevillou 1:1. Ide o ďalší problém, pretože mužstvu sa v zápasoch so silnými súpermi v tejto sezóne nedarí.

Na Camp Nou nedávno slávil víťazstvo aj papierovo slabší súper - Granada vyhrala 1:2. Ani v Lige Majstrov to nebolo o nič lepšie. Zverenci Ronalda Koemana ešte v skupinovej fáze prehrali s Juventusom vysoko 0:3, čo ich pripravilo o postup z prvého miesta. V osemfinále narazili na PSG a v domácom súboji prehrali 1:4. V odvete vývoj dvojzápasu nedokázali otočiť a z Ligy Majstrov vypadli. Na Barcelonu čaká na Camp Nou ešte jeden zápas v tejto sezóne. V nedeľu 16. mája Katalánci na domácej pôde privítajú Celtu Vigo a v teoretickej rovine môžu mať stále šancu získať ligový titul.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-05-09 14:53:25
Bez fanúšikov nieje žiadny štadión pevnosť ale iba tréningové ihriská !!!
2021-05-09 14:56:45
Úžasný článok od úžasného denníka... viac sami paci to ze real Madrid ide predať hazarda v lete ??