V Barcelone sa blíži čas na prijímanie rozhodnutí, ktoré sa týkajú budúcej sezóny. Otáznik visí nad budúcnosťou Ronalda Koemana, ktorý má zmluvu ešte na jeden rok, ale zatiaľ od vedenia nedostal verejnú podporu. Katalánsky denník Sport naznačuje, že v klube sa objavila interná diskusia na tému zotrvania Holanďana na Camp Nou.

Joan Laporta po prevzatí moci v Barcelone uviedol, že s Koemanom počíta, ale pravda je taká, že mužstvo bolo vtedy vo veľmi dobrej forme a dosahovalo čoraz lepšie výsledky. Barcelona vypadla z Ligy Majstrov, ale vyhrala Kráľovský pohár. V súčasnosti takmer prišla o možnosť získať ligový titul a veľmi zle si počína v zápasoch s bezprostrednými súpermi. V poslednom stretnutí proti Atléticu malo mužstvo len málo šancí a zdalo sa, že hralo bez ambícií.

Katalánsky denník Sport predpokladá, že Koeman si trénerskú stoličku nakoniec udrží. Jeho prácu si v klube cenia a klubu sa páči to, že dáva množstvo príležitostí mladým hráčom. Tréner sa v šatni teší rešpektu, hoci niekedy sa dopustí taktických chýb. Holanďan teraz pracuje na budúcej sezóne a na transferoch do klubu. Mimoriadne potrebný je príchod hrotového útočníka a v tomto kontexte sa hovorí predovšetkým o Depayovi či Agüerovi. Laporta však bude analyzovať situáciu až po ukončení interného auditu. Vtedy vystúpi na tlačovej konferencii a možno verejne podporí Koemana. V každom prípade je možné, že k tomu dôjde až po skončení ligovej sezóny.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2021-05-10 20:04:02
Momentálne ma dosť vecí od jeho zotrvania odrádza. Uvidíme ako to bude s titulom a treba veriť.
2021-05-10 20:18:52
A koho tam dá? Koeman začal dobre, ešte ani nemal možnosť robiť transfery, tie boli všetky ešte za Barta a Abidala.