Antoine Griezmann poskytol rozhovor po výhre na Eibarom, ktorý zabezpečil pre mužstvo práve francúzsky útočník.

Dnes ste už nehrali o titul, ale vždy je dobré ukončiť sezónu víťazstvom, však?

"Áno, chceli sme vyhrať, hoci prvý polčas nebol dosť dobrý. Tréner potom zaviedol zmeny, vďaka ktorým sme boli nebezpečnejší a v konečnom dôsledku sme vyhrali. Teraz nám zostáva myslieť na budúcu sezónu."

Nebol to najjednoduchší zápas, Eibar je mužstvo, ktoré hráva vysokým presingom. V druhom polčase ste hrali lepšie, ale aj tak ste sa museli natrápiť.

"Áno, Eibar hral dobre a nám chýbal priestor. Ale po zmenách, ktoré zaviedol tréner sa nám darilo lepšie, súper bol už unavený. Bolo dôležité, že na ihrisku sa objavili Riqui, Martín, Miralem, Jordi a Samuel. Vďaka tomu sme vyhrali."

Ukončil si svoju druhú sezónu v Barcelone. Čo si zapamätáš najviac? V istom momente ste mohli vyhrať ligu.

"Začiatok sezóny nebol dobrý, vtedy sme prišli o veľa bodov. Ale na začiatku 2021 sa nám darilo lepšie, bohužiaľ sa nám nepodarilo vyhrať v kľúčových zápasoch, takých ako proti PSG, Realu, Atléticu či Granade. Tam sme prehrali titul. V budúcnosti sa na to musíme pripraviť."

Titul nakoniec získalo Atlético. Ako hodnotíš koncovku sezóny?

"Mám radosť, že vyhralo Atlético. Simeone, fanúšikovia a hráči si to zaslúžili, bol to pre nich veľký rok. Nám sa podarilo stiahnuť stratu, ktorá bola veľká, ale nakoniec sa to nepodarilo. Atlético je zaslúženým majstrom."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-05-22 20:50:36
Ten by sa vôbec nemal vyjadrovať, ale vôbec k ničomu. Predať a polovicu mužstva s ním