Katalánci dokázali v poslednom zápase sezóny vyhrať, ale výkon to nebol práve najlepší. Čo nám zápas proti Eibaru ukázal?

Najlepšie: Pozitívny výsledok na záver

Nepôjde o dlhú analýzu, pretože v hre Barcelony v dnešnom zápase proti Eibaru je ťažké nájsť nejaké pozitíva. Katalánci síce vyhrali a ligu ukončili na treťom mieste, ale... Gól Griezmanna umožnil Barcelone zvíťaziť nad dobre disponovaným Eibarom a pozitívnym výsledkom sa rozlúčiť s touto sezónou aj s fanúšikmi, ktorí počas celého ročníka povzbudzovali svoj tím len spred televízorov.

Najhoršie: Eibar bol lepší

Domáci Eibar v dnešnom zápase zaznamenal až 17 striel, teda o 10 viac ako Barcelona. Hráči Eibaru zaznamenali aj viac driblingov či kľúčových prihrávok. Vytvorili si lepšie príležitosti na strelenie gólu a zápas ukončili určite s trpkou príchuťou. Je ťažké Barcelonu ospravedlniť, pretože zahrala slabo. Nedokázala v zápase dominovať a aj napriek víťazstvu zanechala zlý dojem. Dembélé nezaujal, Trincão už vôbec nie a celý stred poľa sa prezentoval mizerne. V zásade je ťažké nájsť čo i len jeden aspekt, ktorý by dnes fungoval na úrovni, ktorá sa od Barcelony očakáva. Ak by sme mali sezónu hodnotiť len na základe posledných šiestich zápasov...

zdroj: fcbarca.com
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2021-05-22 20:53:49
Najhoršie všetko , čo sme dnes mohli vidiet
2021-05-22 20:55:55
Najlepšie: titul má Atlétiko