Holandský útočník sa stal štvrtou posilou FC Barcelona počas tohto leta. Depay teraz prvýkrát prehovoril už ako hráč Barcelony a uviedol, že je z tohto transferu nadšený.

"Nakoniec je to oficiálne. Prichádzam do Barcelony a som z toho veľmi nadšený. Splnil sa mi sen, keď som sa pripojil k najväčšiemu klubu na svete s najlepšími fanúšikmi. Veľmi chcem hrať pred plnými tribúnami. To, ako fanúšikovia Barcelony prežívajú zápasy, je výnimočné, milujú futbal. Ďakujem vedeniu, prezidentovi a trénerovi, že sa uskutočnil tento prestup. Spolu s klubom sme dospeli k dohode. Dám zo seba všetko pre tento klub. Visca el Barça!"

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

8 komentáre
2021-06-21 08:17:58
Teším sa na neho! verím že dá okolo 20-25 gólov za sezónu čo veľmi potrebujeme
2021-06-21 08:27:29
Zaujímavé že ešte v roku 2017 bolo jeho najväčším cieľom hrať za real. Ja osobne z tohoto prestupu nadšený niesom. Čísla aké mal v lyone sú síce pekné ale toto už nebude Francúzska liga nehovoriac o tom aký tlak je na hráča keď hrá v drese Lyonu a keď v drese FCB. Niečo podobné s tým tlakom sme mohli vidieť aj pri jeho prestupe z PSV do United. Naozaj ako jediné plus tohoto prestupu vidím jeho "cenu".