Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-06-21 08:17:58
Teším sa na neho! verím že dá okolo 20-25 gólov za sezónu čo veľmi potrebujeme
2021-06-21 08:27:29
Zaujímavé že ešte v roku 2017 bolo jeho najväčším cieľom hrať za real. Ja osobne z tohoto prestupu nadšený niesom. Čísla aké mal v lyone sú síce pekné ale toto už nebude Francúzska liga nehovoriac o tom aký tlak je na hráča keď hrá v drese Lyonu a keď v drese FCB. Niečo podobné s tým tlakom sme mohli vidieť aj pri jeho prestupe z PSV do United. Naozaj ako jediné plus tohoto prestupu vidím jeho "cenu".
2021-06-21 08:43:15
Mohol prestúpiť aj inam a mať väčší plat. Vybral si však FCB, ktorá je v najhoršej finančnej situácii v histórii. Ak má niekto niečo proti prestupu, tak prosím napíšte, ktorého lepšieho útočníka by ste dotiahli zadarmo. Lebo o tom to celé je. Chceme dobrú sezónu a zároveň sa chceme vyhnúť krachu.
2021-06-21 09:12:46
Len aby sa neplietol messimu pod nohy, aby nesepčil a strielal vysoko nad bránku a s každej pozície nakŕmiť to svoje nenažrané ego, aby nebral minutáž fattimu ak bude hrať pre tým bude dobre ale ja tomu neverím!
2021-06-21 09:15:00
No díval jsem se na souhrn jeho gólů z minulé sezóny a vesměs šlo jen o penalty a dorážky + občas předvedl nějaký "náročnější" gól, takže nijak extra mě nezaujal. Každopádně nebudu ho dopředu zatracovat, dám mu šanci a budu jej hodnotit až po výkonech u nás.
2021-06-21 10:05:27
zadarmo na dva roky super deal. Na lavičku dobré řešení do utoku. Do základu oproti Griezovi ani omylem. Zadný upgrade, ještě před x lety byl jeho největší sen real HAHA. Tady nebude kopat penalty. Tady nebude mít volnost jako v Lyonu. Tohle není Francouská liga a nějaký klub kde to bude okolo něho postavený. A taky Protože Barcelona neuživý dva volno běhací hráče tohoto typu stačí že je tu Messi . Protože za něj to odmaká Griez ale mít místo Grieze jeho a tak mít to je fakt na hlavu. Na lavici pecka. Ale předpokládám že v půlce sezony už bude nasraný jak nehraje :).
2021-06-21 11:48:40
Nerozumiem, preco sa netesite z hraca, ktory prichadza zadarmo a moze byt zaujimavou sucastou skladacky. Depay je podla mna hrac, ktory nam dnes v utoku chyba, vie hrat 1 na 1, ma rad loptu, neboji sa zobrat zodpovednost na seba, vystreli aj z vacsej dialky, ma dobre centrovane lopty, vie si zakryt loptu a pripravit sance.

Celu sezonu tu kritizujete, ze okrem Messiho nikto nic nevedel vymysliet, teraz prichadza hrac, ktory je povedzme menej znamou, menej drahou kopiou napr. Neymara, ma rad, ked moze hru tvorit, vytvarat show na travniku, zoberie na seba zodpovednost a bol hlavna postava poslednych uspechov Lyonu. Dajme mu priestor, podla mna do tych betonovych zapasov, ktore po vacsinu sezony hrame je to idealny prestup, kedy dokaze na lavu stranu dostat loptu a nebude sa bat prejst 2-3 hracov, zrychlit hru a vymysliet nieco... uz nebude musiet zodpovednost preberat len Messi, budeme tu mat konecne aj ineho hraca, ktory si 1 na 1 poradi a ma dost sebavedomia, aby to skusil xkrat za zapas. V podstate cela ofenziva Lyonu alebo Holandska stoji na Depayovi, ale miestnym odbornikom ide prekazat aj vynikajuci prestup zadarmo. ? Dajme Depayovi priestor, ja osobne verim, ze nas svojou hrou potesi.
2021-06-21 12:46:48
Splň sa mu senil?