FC Barcelona včera oficiálne potvrdila správy médií, že Ousmane Dembélé musí podstúpiť operáciu.

Krídelník sa včera objavil v Ciutat Esportiva, aby absolvoval podrobné vyšetrenia zranenia, ktoré utrpel v zápase Francúzska s Maďarskom. Barcelona informovala, že Dembélé musí podstúpiť operáciu hamstringu nad pravým kolenom. Klub neuviedol čas absencie hráča, ale médiá tvrdia, že Dembélé bude mimo hru približne 3-4 mesiace.

Madridský denník AS informuje, že zákrok prebehne vo Fínsku a povedie ho rovnaký chirurg, ktorý Dembélého operoval aj pred rokom a pol kvôli rovnakému pretrhnutiu šľachy v hamstringu na pravej nohe. AS tvrdí, že v Barcelone panuje pesimizmus, nakoľko liečba predchádzajúceho zranenia trvala pol roka a je možné, že hráč sa vráti do hry až v januári 2022.

Pre Dembélého je to už 12. zranenie a tretia operácia od príchodu do Barcelony. Od leta 2017 Francúz odohral za Barcelonu 118 zápasov, ale až 44 v uplynulej sezóne, kedy sa zdalo, že zdravotné problémy má už za sebou. Opak je pravdou, zranil sa opäť a tentokrát v najhoršom možnom momente z pohľadu snáh Barcelony predĺžiť s hráčom zmluvu.

zdroj: fc barcelona
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2021-06-23 07:29:41
Idiot a ešte si on kladie podmienky. Vyhodiť ho v momente, lebo teraz ho už nikto nekúpi. Hráč, ktorý nám je úplne k ničomu.
2021-06-23 07:34:41
I kdyby měl jít za 20 tak ho okamzite prodat, útočníků máme víc než dost a aspon by se tahle kapitola ukoncila a nemusel bych furt cist ze je zraneny a resit ho....