Barcelona týmto krokom plánuje vyriešiť problémy s vysokými platmi.

Jednou z nevýhod podpísania Lea Messiho je potreba rapídnej redukcie platov a zároveň odchod hráčov. Aktuálne najlepšie platený hráč FC Barcelony je Antoine Griezmann. Aj preto Barcelona reálne zvažuje výmenu francúzskeho útočníka za záložníka Atlétika Madrid. Atléti už potvrdili príchod argentínskeho stredopoliara Rodriga de Paula, ktorý by dostatočne zaplátal miesto po Saúlovi.

Katalánsky klub už skúšal podobnú operáciu zahrňujúcu Joaa Felixa, s tým však Los Colchoneros nesúhlasili. Do úvahy preto prišiel práve Saúl, ktorý by mal prísť namiesto Wijnalduma. Ten prijal vyšší plat v PSG. Táto výmena by bola výhodná pre obidve strany. Atléti získajú späť svoj klenot, ktorý je ako stvorený pre Simeoneho štýl a Barcelona získa talentovaného španielskeho záložníka a hlavne uvoľní obrovskú časť z platov, ktorú môžu použiť na podpis Messiho.

Podľa renomovaných novinárov Loia Tanziho a Mattea Moretta sú kluby veľmi blízko k dohode a všetko by mohlo byť spečatené do konca týždňa.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

17 komentáre
2021-07-14 19:59:24
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
2021-07-14 20:00:27
Čítal som že saul je ochotný si rapídne znížiť plat ja viem že mnohým sa to nepáči ale kasa je prázdna a messi je najdôležitejší element pre barcua mne griezman chýbať nebude