Martín Braithwaite poskytol rozhovor pre klubovú televíziu, v ktorom porozprával o prípravách Barcelony na budúcu sezónu.

Dán opísal, čo sa dialo, keď sa pripojil k mužstvu po dovolenke: "Z dovolenky som prišiel neskôr. Vrátil som sa do Barcelony a rýchlo som si zbalil kufor, aby som prišiel sem do Nemecka. Bolo dobré, že sme tu boli viac ako týždeň, aby sme sa mohli koncentrovať a tvrdo pracovať. Všetko ide dobre," uviedol Braithwaite.

"Neviem sa dočkať zajtrajšieho zápasu, aby som mohol dostať nejaké minúty. Cítim sa pripravený a prípravu chcem ukončiť čo najlepším spôsobom a myslieť na začiatok sezóny," priznal útočník, hoci stále nie je jasné, či sezónu začne ako hráč Blaugranas.

Útočník totiž vynechal zápas proti Stuttgartu, čo len rozprúdilo špekulácie o jeho možnom odchode z klubu, ale možno sa zajtra ukáže v zápase proti silnejšiemu súperovi - Red Bull Salzburg: "Bude to dobrý test. Súper hral v posledných dvoch rokoch v Lige Majstrov a ide o ofenzívne mužstvo, ktoré útočí vysokým presingom. Bude to pre nás dobrý zápas," uviedol.

Braithwaite dostal otázku, aký vplyv má prítomnosť fanúšikov na tribúnach: "Je to úžasné. Fanúšikovia robia futbal jedinečným a veľa hráčov si to uvedomilo, keď hrali bez fanúšikov. Hral som pred fanúšikmi na európskom šampionáte a je tam rozdiel, je to niečo výnimočné. Fanúšikovia tvoria futbal," uzavrel.

zdroj: fcbarcelona.com mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2021-08-03 20:20:37
On fakt nemá záujem odísť. Snáď mu to už vysvetlili keď tak pekne dorazili na rýchlo do Nemecka. Tie kufre si radšej ani nevybaľuj a zmizni preč! Nech sa mu ani neopovažuje dať Koeman čo i len minútu v tom zápase - treba mu ukázať ako to bude ak zostane. Snáď si nemyslí, že niečo odohrá v konkurencii Messi-Fati-Depay-Aguero-možno Griezmann a ešte aj ten Dembele bude pred nim v hierarchii. Nemá najmenšiu šancu a to ešte aj ten Demir zahrá na krídle!
2021-08-04 07:36:18
Manaj pojde prec, Bcko potrebuje 9tku, moze sa prezentovat a realizovat :) plus zaskok do acka, ked sa rozbije nejaka nasa sklenenka