S Barcelonou sa prekvapivo a nečakane rýchlo rozlúčil najlepší futbalista planéty. Všetko sa zbehlo až tak rýchlo, že mnohí fanúšikovia Blaugranas tomu ešte stále nemôžu uveriť.

Realita je bohužiaľ krutá, no Lionel Messi už oficiálne nie je hráčom FC Barcelona a nám nezostáva nič iné, len spomínať na výnimočné okamžiky, ktoré sme spolu s Messim v drese katalánskeho klubu zažili. Atómová blcha, D10S, MESSIáš... počas svojej kariéry si Leo vďaka svojim výkonom na ihrisku vyslúžil nespočetné množstvo prezývok.

Vo fanshope na Force sme pre vás pri tejto príležitosti pripravili niekoľko tričiek s Leom Messim na pamiatku. Dostupné sú vo viacerých farbách, veľkostiach a na svoje si prídu aj dámy či najmenší culés.

Spomienkové tričká sú aktuálne dostupné na pred objednávku a doručovanie začne prebiehať od 23. augusta 2021. Ktoré z týchto vzorov si vyberiete vy?

P.S: Kúpou trička výrazne podporíte chod portálu ForcaBarca.sk. Ďakujeme! 

Chcem svoje spomienkové tričko Lea Messiho!

Chcem svoje spomienkové tričko Lea Messiho!

zdroj: forcabarca.sk
foto: twitter

Diskusia

16 komentáre
2021-08-14 09:16:03
Biele to vystihuje..
2021-08-14 09:22:00
Rekl bych ze jsou pekne... ale lhal bych. Takhle ze me ty penize nevytahnete hosi. Chtelo by to ty fotky trochu opravit a dat i nejake ikonicke... treba jak ukazuje fanouskum dres v El Clasicu nebo jak fandi s fanousky pri vyrazeni PSG. Nebo neco takoveho https://images.app.goo.gl/...