Z toho idú percentá klubu, navyše to bol iba polhodinový zárobok len za dresy. Teraz sa len uvidí, koľko ďalších prachov prinesie pre PSG v podobe sponzorov a marketingu.
Rekl bych ze jsou pekne... ale lhal bych. Takhle ze me ty penize nevytahnete hosi. Chtelo by to ty fotky trochu opravit a dat i nejake ikonicke... treba jak ukazuje fanouskum dres v El Clasicu nebo jak fandi s fanousky pri vyrazeni PSG. Nebo neco takoveho https://images.app.goo.gl/...
,, Títo neprajníci z Českej republiky ”
To jsi co napsal za blbost ?
Kdyby to napsal někdo z Slovenska tak napíšeš co?
Napsal svůj názor, tak jsme hnedka nepřejici národ? Proto máme i z Česká premium?
Tak to je pre riadnych nostalgikov. Ale verim, ze sa tu najde vela blbcov, ktori si objednaju taku neaktualnu chujovinu!... Potom si treba objednat tricko s menom Johan Cruyff
Ideální by bylo kdyby ste o něm už nepsali,ale chápu vás,že to zvedá čtenost webu.Je třeba se smířit s tím,že s náma bude pořád,ale hodně lidí to bude srát
Chalani, ani mne sa moc nepáčia. Mam dona Andresa z pred troch rokov a to je fakt pekné. Ale tu nejde o tričko, ide o podporu webu a chalanov ktorí sa snažia aby sme tu stále mali čo čítať. Veď vidíte ze tu je stále živo, stále sa forca posúva dopredu. Preto si tričko kúpim aspoň na doma. Alebo kto nechce tričko vôbec môže poslať len nejakú sumu. Tak to asi spravím ja, ešte si premyslím. Ale určite odomňa dostanú plnú sumu. Či s tričkom, či bez.
Aj toto je na predaj : V Barcelone si priamo vo fanshope na Camp Nou môžete kúpiť zabalený kúsok trávnika, ktorý údajne pochádza priamo z ihriska, na ktorom ešte donedávna hrával aj Lionel Messi.
A trávnik nie je jediná vec, ktorá sa dá kúpiť v súvislosti s hviezdnym Argentínčanom. Mnohí si určite pamätáte nedávnu tlačovú konferenciu, na ktorej sa Messi naposledy lúčil s Barcelonou. Lionel si hneď z úvodu neudržal slzy na krajíčku a práve tie si utieral kúskom látkovej servítky.
Tá je teraz na predaj! Obchodná platforma Mercado Libre ponúka tento naozaj jedinečný kúsok za šialený jeden milión dolárov. Niet však pochýb o tom, že sa nájde futbalový nadšenec, ktorý bude za Messiho slzy ochotný spomínanú čiastku zaplatiť.
Ja som si už tričko objednal. Nie preto ze by sa mi páčilo ale preto ze keď je takáto možnosť podporiť forcu tak to spravím. Každý komu nebude chýbať 20 eur by mohol keďže vďaka force máme informácie v našich jazykoch co je pre niektorých dosť podstatné, môžme diskutovať, hádať sa, je tu tipovacka atď. Ja som rád takýmto spôsobom podporil forcu, pretože si to chalani určite zaslúžia.
To jsi co napsal za blbost ?
Kdyby to napsal někdo z Slovenska tak napíšeš co?
Napsal svůj názor, tak jsme hnedka nepřejici národ? Proto máme i z Česká premium?
Ale fajn beru ?
A trávnik nie je jediná vec, ktorá sa dá kúpiť v súvislosti s hviezdnym Argentínčanom. Mnohí si určite pamätáte nedávnu tlačovú konferenciu, na ktorej sa Messi naposledy lúčil s Barcelonou. Lionel si hneď z úvodu neudržal slzy na krajíčku a práve tie si utieral kúskom látkovej servítky.
Tá je teraz na predaj! Obchodná platforma Mercado Libre ponúka tento naozaj jedinečný kúsok za šialený jeden milión dolárov. Niet však pochýb o tom, že sa nájde futbalový nadšenec, ktorý bude za Messiho slzy ochotný spomínanú čiastku zaplatiť.