Ramon Planes v krátkosti komentoval výhru Barcelony nad Realom Sociedad hneď po skončení zápasu. Pre BarçaTV uviedol, že ho veľmi teší návrat fanúšikov na Camp Nou.

Ako hodnotíš dnešný zápas? Barcelona začala veľmi intenzívne a dokázala si to udržať po väčšinu zápasu.

"Áno, súhlasím. Tento zápas sme začali veľmi dobre. Okrem toho bol doping fanúšikov počas dnešného zápasu veľmi dôležitý, hráčom dodal síl. Vďaka tomu je to vlastne jednoduchšie."

Na ihrisku sa dnes objavili aj hráči, ktorí sa k tímu pripojili v lete: Memphis Depay, Éric García a Emerson. Čo si o nich myslíš?

"Sú to hráči, ktorí nám veľmi pomôžu a posilnia mužstvo. Máme mladý tím plný talentovaných hráčov s výbornými technickými schopnosťami."

Predtým si hovoril o návrate fanúšikov na štadióny. Ako je pre Barcelonu dôležité, že sa fanúšikovia vrátili na Camp Nou?

"Áno, je to rozhodne veľmi dôležitá a dobrá správa. Veľmi nás to teší. Našim fanúšikom sme mohli ukázať dobrý futbal. Fanúšikov v tejto sezóne veľmi potrebujeme. Spolu s nimi budeme schopní dokázať veľké veci."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-08-15 23:04:50
Ramon, akurát si za permanentky a vstupenky za zápas nebudete môcť vypýtať viac ako 50% toho, keď tu bol Leo! A to viete. A vie to každý! Leo pohne aj cestovným ruchom. Uvidíte a porovnáte tie ceny, keď sa LL rozbehne. Za mňa, Leo mal ostať ešte túto sezónu spolu s mladými a dravými havranmi, ktorí by hlavne vďaka nemu pochopili, čo sa od nich chce a ako sa to dá urobiť. Myslím si, že káder je ok. Ale bez Lea máme šancu max LL so šťastím a CdR. CL je krátka súťaž, ale pri Leovi by tí mladíci žrali trávu, aby ukázali, že patria do klubu Top Exklusive. Takto to bude len na trénerovi. Áno, Geri urobil veľké gesto. No on je už dávno tzv. Za vodou. Leo mal proste ostať. Či to posral on sám alebo Laporta alebo obaja alebo konšpirátori majú pravdu, a len vynašli tento spôsob ako to odprezentovali a všetko bolo dávno dohodnuté, to je už tetaz jedno. Barça bola dávno pred Leom a je a bude aj po ňom. Ja v kútiku srdca verím, že ho ešte uvidím v súťažnom drese FCB, a víťaznom. Visca el Barça!
2021-08-16 02:23:42
Pri Leovi by žrali havrani trávu :D pri leovi by z nich boli holubice, čo im je bránené v rozlete. Kolko rokov sa toto vravelo? A z roka na rok to bolo horšie, lebo hra sa prisposobovala strnucemu Messimu. Minuly rok Koeman vytiahol mladých a hned to bolo iné. ALE NIE VDAKA MESSIMU, ALE VDAKA NIM. Tam mnoho hracov by praveze rychlejsi futbal hralo nebyt Messiho a pár starcov, co pinkacky by hrali do omdletia. A to, ze vstupenky menej a cestovny ruch a podobne blabolanie. Takze aj keby tu est eostal rok ci dva, tak potom to moze klub FC Barceona zabaliť? Neiem, ale ak sa mi dobre zdá, tak Barca tu bola aj pred Messim a nebol to malý provinčný klub