Marc-André ter Stegen sa dnes vrátil na trávniky po niekoľko mesačnej prestávke zapríčinenej zranením kolena. Brankár Barcelony po výhre nad Getafe zhodnotil zápas v rozhovore pre BarçaTV.

Dnes si sa vrátil po zranení.

"Bola to ťažká cesta. Počas rehabilitácie sa objavili vzlety aj pády. Samozrejme, že som sa chcel vrátiť čo najrýchlejšie, ale vždy v ten správy čas, aby som bol pripravený na 100%. Som veľmi vďačný ľuďom, ktorí ma obklopovali a podporovali, samozrejme mojej rodine, ale aj tým, ktorí ma liečili a postarali sa o to, že som opäť pripravený hrať. Mám radosť, že som sa vrátil."

Vrátili sa aj fanúšikovia na tribúny.

"Myslím si, že všetci, ktorí tu dnes boli, cítili ten rozdiel. To je energia a duch na štadióne. Myslím si, že fanúšikovia mali z tohto návratu radosť, je to niečo výnimočné pre všetkých. Bolo dobré vrátiť sa späť na trávnik a podeliť sa s nimi o tieto chvíle. Som nesmierne šťastný, že som sa dnes mohol vrátiť a v tomto prípade veľmi pekne ďakujem všetkým, ktorí to umožnili."

Ako hodnotíš zápas?

"Bol to ťažký zápas, veľmi bojovný. Vyhrali sme vďaka tomu, že sme v priebehu zápasu prijímali dobré rozhodnutia. Obraz z hry je dnes vo všeobecnosti dobrý. Musíme ísť po tejto ceste. Vždy je možné niečo zlepšiť, v niektorých momentoch sme mohli vyvíjať tlak vyššie, ale vo všeobecnosti sme boli veľmi kompaktní, dobre sme bránili a v prípade potreby sme dokázali znížiť napätie a rýchlosť hry. Myslím si, že sa nám dnes dobre darilo."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2021-08-29 20:25:16
Chvíli byl dneska v bezvědomí....snad to nic nebylo.
2021-08-29 20:47:23
Koukal jsem na zápasy Bayernu, nemají tak nějaké hvězdné hráče, ani ta hra taky není úplně top ale oni prostě běhají a makají… u nás katastrofa, Lenglet neměl být v obraně, Roberto neměl byt v záloze a ani brait a Griezmann…

Rad bych viděl takto sestavu
Ter Stegen

Dest aurajo Pique (garcia) alba

Busquets
De Jong Pedri

Coutinho depay Dembélé

Snad by toto takto fungovalo…