Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Športovému riaditeľstvu FC Barcelona sa veľmi pozdáva záložník Leicestru City Yuri Tielemans. Rozhodnú sa Blaugranas zapojiť do boja o talentovaného stredopoliara?

V poslednom čase spájal belgického záložníka s katalánskym klubom novinár Fabrizio Romano, ktorý je zvyčajne veľmi dobre informovaný. O záložníka má však záujem aj Real Madrid či iné silné kluby z Premier League ako napríklad Manchester United a Liverpool, ktoré sledujú rozvoj hráča.

Predstavitelia Barcelony pre katalánsky denník Mundo Deportivo priznali, že Yuri Tielemans je záložník, ktorého už nejaký ten čas sledujú a ktorý je veľmi zaujímavý kvôli svojim fyzickým a technickým prednostiam. Zaváži aj skutočnosť, že zmluvu s klubom má platnú len do júna 2023 a v súčasnosti je nechce predĺžiť.

Katalánci hľadajú záložníka práve s takým profilom, aký ponúka Belgičan. Okrem toho, že je fyzicky silný, dokáže hrať agresívne a tvrdo, zároveň je schopný rozohrávať loptu a má výbornú strelu z diaľky.

V Barcelone poukazujú na to, že Tielemans je zaujímavý futbalista, ale klub má v súčasnej dobe iné priority. Joan Laporta v každom prípade ubezpečil, že letné prestupové obdobie 2022 bude vyzerať úplne inak ako to uplynulé a nie je vylúčené, že keď Barcelona bude mať väčšie finančné možnosti, vtedy sa rozhodne zapojiť do boja o hráča Leicestru City.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
kluc Premium
2021-09-12 12:10:52
super hráčik
2021-09-12 12:15:48
Škoda že jim to došlo až teď