Tréner FC Barcelona poskytol ďalší rozhovor, v ktorom si nedával servítku pred ústa. Médiá už informujú, že tieto výroky sa vôbec nepáčili Joanovi Laportovi. Veď posúďte...

"Môj vzťah s Laportom sa zlepšil, ale minulý týždeň vyriekol niečo, čo podľa môjho názoru... nie je v poriadku. Naznačil, že tréner nemá plnú moc. Povedal priveľa. Tieto veci je možné robiť súkromne. Mám rád, keď sa prezident angažuje a kladie otázky, ale nie pred novinármi. V tom spočíva problém."

"Cítim, že ma všetci podporujú, počnúc prezidentom. Hráči, pracovníci aj členovia vedenia."

"Myslím si, že o všetkom je potrebné hovoriť vždy jasne. Po minulej sezóne klub umožnil, aby sa niečo dialo a nebol si istý budúcnosťou trénera, takže sa objavili špekulácie. Pre trénera to nebolo príjemné."

"Som otvorený možnosti zotrvania, cítim sa tu dobre. Vďaka mne má tento klub budúcnosť."

"Ak budú všetci hráči dostupní, budeme naozaj bojovať o ligový titul."

"Chýbajú nám dva roky, aby sme mohli bojovať s takými mužstvami ako City či Chelsea. Musíme akceptovať, že nemôžeme robiť veci tak ako by sme mali. Nastal čas mladých. Musíme sa sústrediť a dať im šancu. Tento klub bol po športovej stránke vždy dobrý. Otázkou však je, či sa môže vrátiť na úroveň, ktorá je potrebná na víťazstvo v Lige Majstrov a byť najlepším v Španielsku mnoho rokov za sebou. Teraz to tak nie je."

zdroj: sport.es marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2021-09-13 11:42:18
To je taaaak skromný kluk. ?
kluc Premium
2021-09-13 11:43:00
Aspoň že je úprimný a hovorí veci tak ako sú...