Pedri zhodnotil prehru s Bayernom Mníchov v rozhovore pre televíziu Movistar. Zdôraznil, že mužstvo sa musí poučiť zo svojich chýb.

"Vedeli sme, že to bude veľmi ťažký a náročný zápas. Bayern je skvelé mužstvo, ale myslím si, že zápas by bol iný bez toho gólu v prvom polčase. Bol to pre nás ťažký úder. Je to len začiatok a musíme pokračovať s rovnakou nádejou ako vždy, aby sme sa postavili čelom ďalším súbojom a videli chyby, ktoré musíme napraviť."

"Vieme, že rytmus Bayernu je veľmi ťažký, boli sme na to pripravení, preto sme sa snažili udržať pri lopte, ale nepodarilo sa nám to."

"Musíme pracovať, aby sme odhalili chyby, ale myslím si, že naše mužstvo môže dať ešte veľa."

"Z fyzického hľadiska sa cítim dobre. Vedeli sme, že to bude veľmi náročný zápas a nakoniec som dokázal odohrať 90 minút, ale som smutný z prehry."

zdroj: Movistar
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
Marian Premium
2021-09-15 07:54:40
Pri prvom obdržanom góle musí hráč, či už Garcia alebo ktokoľvek iný, hrať ako Puyol, čiže postaviť sa strele hruďou a nie ako CR v múre, čiže otrčiť chrbát. Potom to väčšinou dopadne ako teč smerujúci do brány.
2021-09-15 08:48:06
Super, ze Pedri zvladne odbehat 90minut. Ale nemozem sa zbavit dojmu, ze hra len takym podaj podrz sposobom (ako alibista). Ziadne vymyslenie akcie, alebo zakoncenie. Proste druhe / tretie husle k Frenkiemu a Busimu. Myslel som si, ze Coutinha uz nebudeme potrebovat ked mame pedriho, ale Ako prisiel Couts, prisiel iny rozmer. Hra jeden na jedneho, strela (pokus), proste snaha nieco poriadne vymysliet.